• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: ZAPPA, NSBOP, batkosio  
скорости с лсд
VIPER-CHДата: Събота, 25.01.2014, 23:46:03 | Message # 16
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
Абе той го има но едва ли ще може да ти помогне.....Съмнявам се да ти станат нещата ей така-щрак....там дето си не е България ;)
поне не и евтино....холадците са тъпи и прости...както и повечето западняци а тези които са умни ,искат пари :D

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

NightRiderДата: Неделя, 26.01.2014, 00:33:27 | Message # 17
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Пиша този пост за втори път ама карай . Не си прав тука има точния човек за тая работа казва се Джордж ,висок е 1.30см и е черен кат печка. Анголец е :) В неговите качества мога да се закълна. Абсолютен пич и супер Майстор. За него няма невъзможно. Казвам го от личен опит и от наблюдение. Сори ма повече не моа да пиша щот съм на черешата и ми е трудно. Подхлъзнах се с една Сливенска перла ,ама имаше и тост за твое здраве . alco

пп при мен нещата стават само с щрак инач им се карам :D

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

VIPER-CHДата: Неделя, 26.01.2014, 01:21:18 | Message # 18
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
АААаааааааааааааааааааааа,мерси :)

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

eDanielДата: Сряда, 29.01.2014, 01:11:49 | Message # 19
CULTIST
4G BB2 H22A MT

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Незнам как съм пропуснал темата. Истината е че (както казах и на адаша) от две седмици бачкам яко защото пускаме нова версия на продукта, по които работим и ми е лудница. Още една-две седмици ще съм така. Както и да е. Четох доста теми за смяна на 5-та преди да се реша да правя нещо. След две конкретни мнения от хора (които явно не разбират... оказа се в последствие), 5-тата скорост от N2C4 била едва ли не bolt-on в ATR-ската кутия... Кора ми янко! Добре, че беше Чавдар, които си знае работата и е добре също така, че до него има стругар...
Е, след като писах на въпросните хора дето ми дадоха акъл се оказа, че единия не си спомнял добре (what the f*ck???), а другия бил оставил кутията на майсторите и си я е взел готова и не разбрал, че вътре пипали нещо. Та кутията я купил от Rover, изобщо не е близвала надпис Хонда преди това. Докарахме я от Враца благодарение на дейното участие на врачанската група в лицето на Александро, Яжо и Калин. Благодаря още веднъж!
В момента не мога да се сетя по памет точно кои кутии ставаха, но мисля, че тези от N и от U серията са ОК.
Според мен е важно не само да се подбере дълга предавка, а да се внимава да не стане толкова дълга, че да не можеш да останеш във VTEC като изцедиш 4-та докрай. Смятах го тогава, че точно тази 5-та скорост е за мен. Това е доре-долу границата на благоприличието (нагоре вече има риск да излезнете от VTEC).
Ей тая табличка я правих доста време, но мисля че е полезна:

プレリュード 夢のカ

NightRiderДата: Сряда, 29.01.2014, 01:17:32 | Message # 20
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
ясно , кат си зема кутията ще видя на място какво може да се направи .

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

d0gyyyДата: Сряда, 29.01.2014, 22:59:46 | Message # 21
Нидан (2)

Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 32
eDaniel това значи ли, че моята кутия от Ф20Б6 дето ми беше на акорда може да ми свърши работа за 5тата? Номера и май беше U2J4

eDanielДата: Четвъртък, 30.01.2014, 01:42:32 | Message # 22
CULTIST
4G BB2 H22A MT

Група: Администратори
Съобщения: 3030
Не се ангажирам със 100% обещания, но би трябвало да стане без проблем. Теоретично първата буква е вида на кутията (U)... U скорости би трябвало да станат на U кутия. Най-много да ти се наложи да скокнеш до стругаря :p

プレリュード 夢のカ

nightfighterДата: Четвъртък, 30.01.2014, 12:26:35 | Message # 23
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Дани, а да разбирам ли че ,,със скокване до стругаря" може да се преправи и 5 скорост от стандартните Прелюдови скоростни кутии?
Мисълта ми е,че ако така и така ще се преправя,поне да не се купува кутия от Акорд.

Редактирано от nightfighter - Четвъртък, 30.01.2014, 12:27:18

NSBOPДата: Четвъртък, 30.01.2014, 16:08:49 | Message # 24
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Според това, което съм чувал не може. Но това е абсолютно непроверена информация... Тъпото е, че много хора говорят неща, които не разбират и заблуждават други по този начин. Точно както се случи на мен... Ако можеш да пробваш сам ще е най-добре. Аз лично реших да заложа на сигурно... което се оказа куркапан. Добре, че беше Чавдар...

nightfighterДата: Четвъртък, 30.01.2014, 17:03:37 | Message # 25
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Quote NSBOP ()
Ако можеш да пробваш сам ще е най-добре.

Някой ден и това ще стане :), ама пустите му пари, все не остават за U2Q7

NSBOPДата: Четвъртък, 30.01.2014, 17:09:55 | Message # 26
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Колкото повече дебнеш и чакаш, толкова по-голям шанс има да я намериш по-тънко. Успех!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda