Теглич за прелюд 4-та ген.
|
|
NightRider | Дата: Четвъртък, 05.03.2015, 22:30:03 | Message # 16 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Добре де ,кат имаш теглич въпросът е -защо не си купиш и каравана ?
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 05.03.2015, 22:37:04 | Message # 17 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Имам бе на Rav4-та
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 05.03.2015, 22:39:33 | Message # 18 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| колко местна ? Газов котлон има ли ?
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Събота, 30.05.2015, 23:06:42 | Message # 19 |
BIKER
| ъп
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
batkosio | Дата: Сряда, 03.06.2015, 21:47:09 | Message # 20 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Ако си склонен да ми го запазиш до края на месеца, ще го взема. На снимките, на които е свален, някои от елементите за монтажа липсват, ще включиш ли и тях?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 03.06.2015, 22:12:24 | Message # 21 |
BIKER
| Всичко за монтажа е на снимките,просто планките (виждат се на снимките) са прикрепени с болтовете и висят на самия теглич.Местата за захващане са 7 точки,6 в гредите(2х3) и 1 точка-болт с две шайби и гайка за оригиналната кука за дърпане в средата под резервната гума.Не знам според теб ,кои елементи липсват.... Както съм го свалил,така го давам,не липсва нищо
Ако потвърдиш,може да заключим темата и просто да звъннеш,кога да ти го пратя до края на месеца Ако искаш още снимки на желязото(не знам какво повече да снимам,може би да развия двете планки....) ще направя
Редактирано от VIPER-CH - Сряда, 03.06.2015, 22:34:18 |
|
| |
batkosio | Дата: Четвъртък, 04.06.2015, 08:54:08 | Message # 22 |
BKDM
| И аз не мисля да тегля нещо с него, но вече за втори път ми спират в задната броня, а щетите от паркиране не ги броя, та затова Болтовете към купето имаш ли ги?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 04.06.2015, 11:22:30 | Message # 23 |
BIKER
| Болтовете са на теглича,нали в момента планките висят на тях Има всичко за да се монтира.Сваля се задната броня,Г-образните успоредни профили на теглича влизат в кухите греди на купето а планките се поставят под гредите като болтовете минават през тях,през гредите и стягат в неподвижните резби на теглича.Седмия болт за куката е ясен.После самия теглич става кука за дърпане и да,преимуществото е огромно....както съм го кръстил-пернишки парктроник
|
|
| |
batkosio | Дата: Четвъртък, 04.06.2015, 11:41:27 | Message # 24 |
BKDM
| Това с планките е интересно, мислех, че се захваща като щатската задна греда - за купето, но отгоре. Абе аз мога да паркирам, щетите са от блондинки предполагам...
Запази го, и към края на месеца ще се чуем.
|
|
| |