полиуретанов тампон за мотор
|
|
shwepes | Дата: Петък, 04.07.2014, 21:50:35 | Message # 16 |
Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 52
Статус: Офлайн
| Ще му върна парите разбира се, само ме е яд защо първа не ме изчака да се свърже с мен и тогава да започне да пише във форума.Както и на него казах не съм искал да спечеля на никой на гърба ни най малко на неговия.Климатика който съм пуснал за f20-ската пасва на прелюд със минимално преправяне иначе нямаше да го пускам а пък и вече идва едно момче да види за какво става на въпрос ако има регистрация той във форума и го види моля да сподели.И да прави сте, карам ровър изобщо не знам защо ходех на прелюд срещи и започнах да пиша тук, моя грешка за която се извинявам на всички и обещавам това да е последното ми мнение тук, нямам лоши впечатления за хората с които се запознах от този форум не съм и те да имат за мен!
Редактирано от shwepes - Петък, 04.07.2014, 21:51:35 |
|
| |
mom4i74 | Дата: Събота, 05.07.2014, 06:23:13 | Message # 17 |
Джудан (10)
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| Писах ти смс ама ти не ме отрази. Не се прави на ощитен. Не съм конфликтна личност и колегите ме познават и уважават и тук и в Хонда и в Ровер форума. Пари от теб не искам.
Относно климатика защо не си описал от каква кола е? От цялата зделка за климатик някой ще ползва само комресора. Малки разлики в тялото на парното и филма е до тук. А труда да се разгоби колата е много. Ами тръбите за фреона ? Извивките с малко разминаване как ще си ги напастне ?
Ощитен е единствено форума че го подвеждаш като спестяваш инфо от каква кола е. И от другите си регистрации да пишеш г-н коректен тук невиреят такива .
Ако не съм прав нека модераторите дадат мнение. Няма да се обидя.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
Редактирано от mom4i74 - Събота, 05.07.2014, 08:03:06 |
|
| |
shwepes | Дата: Събота, 05.07.2014, 10:04:21 | Message # 18 |
Сандан (3)
| Аз за смс-са и тук за темата разбрах вчера след като писа във фейсбук, телефона не е някаква живото поддържаща система в моя живот и не му обръщам много внимание.Искам си тампона обратно след което ще кача снимки как тоя тампон седи на прелюд..Относно климатика аз съм написал и във обявата, че е все още на колата при желание за снимки и тн. предполагам че никой няма да ми сбърка колата с прелюд другото което е, че щом си имал такъв ровер знаеш че всяка гънка от тръбите на климатика е мека връзка, радиатора на климатика също пасва на прелюд,компресора,управлението,ремъка, но за по лесно аз давам всичко каквото имам дори съм съгласен да помагам със монтажа както и на теб ти казах да дойдеш във сервиза да ти монтирам тампона безплатно но ти каза, че ще си го сложиш сам.Щом казваш, че тампона не става ми го върни и ти връщам парите и аз ще дойда където кажеш и ще поема разходите по транспорта, вкарал съм толкова афтър маркет части от Америка за толкова много хонди във България и то за коли които се подготвят за състезания и тн. и ти си единствения с който съм имал проблем.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 05.07.2014, 23:45:46 | Message # 19 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Опитайте да проявите взаимно разбиране и може би нещата ще се оправят. Пробвайте и на лично. От това, което виждам до тук мисля, че това е напълно възможно...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Mkilla | Дата: Неделя, 06.07.2014, 00:38:12 | Message # 20 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Колега , не знам ама в обявата за климатика пише "продавам климатик от F20".Ако го купя и не пасне и съм разглобил колата и трябва да преправям , няма да съм хич доволен дори и да е минимална разликата.Обявата ти е подвеждащо написана и ти е ясно , че е така.Тампона колкото и да го снимаш , както и да го пригодиш то той си е за Акорд.Всичко може да стане с побългаряване но като отиваш да си купуваш бадеми, не искаш да ядеш лешници нали ? Момчил е един от най-точните хора които са в този форум и е грозно всичко това.Дано се разберете по-бързо и да има по-малко такива драми.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 06.07.2014, 08:33:30 | Message # 21 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| надявам се да се разберете тук в темата , а не на ЛС . Двамата няма какво да криете след като вече се раздуха проблема.Така ще е полезно и за другите ( продавачи и купувачи). Аз мисля за случая , че е някакво недоразумение и ще се разберете.Запазете само добрия тон във форума.
|
|
| |
shwepes | Дата: Неделя, 06.07.2014, 16:03:10 | Message # 22 |
Сандан (3)
| Аз нямам нищо против колегата, още първия път като се чух с него разбрах че е свестен и по никакъв начин не съм искал да го засегна или да го прецакам..затова сега искам да му помогна както мога. И му се извинявам пред всички за станалата грешка и пак казвам не е нарочно.
Редактирано от shwepes - Неделя, 06.07.2014, 16:04:07 |
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 06.07.2014, 16:14:13 | Message # 23 |
Джудан (10)
| Ок. Може и аз да съм реагирал по остро. Като ти остане време званни а ако през това време тръгна за Австрия ще го оставя на Даниел .
|
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 06.07.2014, 16:55:02 | Message # 24 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote mom4i74 ( ) Аз нямам нищо против колегата, още първия път като се чух с него разбрах че е свестен и по никакъв начин не съм искал да го засегна или да го прецакам..затова сега искам да му помогна както мога.И му се извинявам пред всички за станалата грешка и пак казвам не е нарочно.
Quote mom4i74 ( ) Ок. Може и аз да съм реагирал по остро. Като ти остане време званни а ако през това време тръгна за Австрия ще го оставя на Даниел . Това радва окото и ухото . Интелегентноста на хората в този форум е на високо ниво . Браво
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Сряда, 09.07.2014, 12:49:07 | Message # 25 |
Джудан (10)
| Утре тръгвам за Австрия и оставих тампона на Еданиел.
|
|
| |