Prelude 4 gen. - НА ЧАСТИ
|
|
Dragomirov | Дата: Сряда, 10.12.2014, 01:42:57 | Message # 31 |
Нидан (2)
Град/Държава: New York/United States
Група: Напреднали
Съобщения: 23
Статус: Офлайн
| Мен също ме е ЯД, но пазарът определя тези подробности... Аз НЕ съм търговец и НЕ продавам с цел печалба, но просто така се наложи, за да възтановя някаква сума от това което ми остана след малумна катастрофа на кръстовище и благодарение на компетентните органи на КАТ, които са се чудили какво да си изсмучат от пръстите незнайно защо, въпреки ЧЕТИРИТЕ свидетели, някои от които неволни участници в проишествието, които достатъчно добре обясниха как Прелюда ми е ударен на ЗЕЛЕН СИГНАЛ на кръстовище от дясната страна от автомобил, който изпреварва от дясната страна спрелите през това време автомобили на червено ... Не знам дали ме разбирате правилно, но по просто казано - все едно някой да ви шибне от дясно докато си преминавате на зелено . Заключението на пумиарите от КАТ : виновен шофьора на Прелюда ми заради забележете : "Бавно изнасяне от кръстовището" ... ... ... ... не знам защо до сега съм си мислил, че изобщо трябва да изчаквам автомобилите останали в кръстовището, когато трафика е натоварен ... будала ... вместо да се засилвам и да ги прескачам ... Съответно гражданската ми отпадна, а каско нямах СУПЕР !
Както и да е ... живеем в България и нормално е - печели този, който има повече връзки
Това е положението и за това разпродавам. Попаднах на разбрани колеги с които договорих нормални цени според пазара на частите в момента, които оцениха или прецениха факта че Прелюда ми беше в отлично техническо състояние преди удара и въпреки него той не бе повлиял на отделни технически системи, било то ДВГ или нещо друго. Но не мога да НЕ отбележа и разочарованието си от този срив на цените на Прелюд или на частите за Прелюд ... Вярно че вече са "дърти" , но все пак Prelude никога не е бил комерсиален модел, а всики знаете какво карате... ако не знаете и аз не знам какво правите конкретно в този форум ...
Допускам че има и заблудени души - НЕценители, защото попаднах и на такива смешни пазарлъци за по 5-10 лв. разлика, което е смешно и унизително за модела ... само като се сетя, когато аз съм си търсил нещо за колата ...
Ако "случайно" някой се засегне от някои мои думи - моля, НЕ ви се извинявам, но ви съветвам да се преориентирате към някакви други марки, модели при които качеството отговаря на цените, които очаквате .... имате избор, конкуранцията е жестока в този клас. Знам че всеки от вас търси най - най - най изгодното, дори и аз съм си търсил изгодни части ... кой ли пък не е ... , НО ... "ФЯТ Пунтъ" е друг форум ... и друго важно нещо - ФОРУМ не означава битак
В заключение за математиците далавераджии - към момента изкарани 1600 - 1700 лв. на части ... а като се сетя, че само газовият инжекцион ми струваше 1150 лв.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 10.12.2014, 21:53:43 | Message # 32 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
| Извинявай,че в темата ти коментирам но тази монета има и друга страна Не коментирам състоянието и цените на твоите части но ПРИМЕРНО да искаш 400лв на съдран кожен салон от дясна дирекция е малко смешно,нали От друга страна си прав,че пазара го определя,има колеги тук ,които продаваха и все още продават на невероятни цени с цел нормална печалба и такива,които го правят с цел бизнес от който с три ламарини да спечелят стотици.НЕ ГИ ВИНЯ,ЧАСТИТЕ СА СИ ТЕХНИ ,ЦЕНИТЕ СЪЩО!Като не ти изнася,не купуваш.Да,не е битак но и хората са различни,затова светът е шарен.Да,форум е ,не е Фиат но принципа е същия.
пп.Колкото до твоите,смятам,че цените им са нормални не ,че мнението ми е определящо или важно.... Поздрави
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Dragomirov | Дата: Сряда, 25.02.2015, 19:19:14 | Message # 33 |
Нидан (2)
| UP
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 26.02.2015, 00:19:19 | Message # 34 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
| И на Фиат цените не са нисички
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
Dragomirov | Дата: Четвъртък, 04.06.2015, 14:34:03 | Message # 35 |
Нидан (2)
| ъп
|
|
| |
embata_17 | Дата: Събота, 06.06.2015, 14:11:21 | Message # 36 |
Шодан (1)
Град/Държава: /
Група: Новобранци
Съобщения: 8
| Заден десен лагер главина? И каде мога да видя колата
|
|
| |
Dragomirov | Дата: Понеделник, 08.06.2015, 16:49:24 | Message # 37 |
Нидан (2)
| Има го. Намира се в овча купел
|
|
| |
Dragomirov | Дата: Сряда, 07.10.2015, 13:40:21 | Message # 38 |
Нидан (2)
| Продадени преден капак и спойлер
|
|
| |
no__pain | Дата: Сряда, 11.11.2015, 00:55:59 | Message # 39 |
Шодан (1)
Град/Държава: /
Група: Новобранци
Съобщения: 7
| итересуват ме фаровете ... цена... с стъкло ли са и блендата вътре черна ли е че не мога да преценя
|
|
| |