Търся ОЕМ Хонда радио
|
|
NightRider | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 00:37:18 | Message # 16 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| може и това
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 00:39:01 | Message # 17 |
 4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Не разбирам какво се прехласвате по тези антични технологии Ако колата ще е музеен експонат-добре,мога да го разбера.Но за ежедневна кола в момента има многократно по добри ,,car head units" с навигация,телевизия и всевъзможни други глезотии. За мен това е все едно да сложиш тази рядка GSM екстра:
За времето си е била върха на сладоледа,ама надали има нещо по безполезно от практическа гледна точка в момента Както казах, напълно разбирам че подобни неща имат висока колекционерска стойност,но ако колата ще се кара,а няма само да стои в гаража, според мен времето им е отдавна отминало! Аналогично за касетофончетата
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 00:56:29 | Message # 18 |
 just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Нека разясня малко.... Колата ми се кара и ще се кара всеки ден и нямам намерението да си я паркирам в гаража и да си я гледам колко ми е хубава и лъскава. Да, искам да е такава и ще се постарая да я запазя такава в градската джунгла до колкото е възможно. Все пак в живота има много по-важни неща от куп лъскава ламарина. Защо търся такова радио? Първо, защото в момента нямам никакво. Второ, защото в момента не мисля, и не мога да давам куп пари за нещо качествено. Трето, защото са евтини и далееееч по-качествени от NEO, CROWN и др. китайски евтини марки. Четвърто, защото слушам предимно радио и това, че не чете мп3 не ме притеснява особено.
Повече аргументи нямам, а и не мисля, че трябва да задълбаваме за какво търся това.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 01:30:54 | Message # 19 |
 4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Garfi, поста ми беше основно насочен към колегите, предлагащи всевъзможни стари модели радиа ,доколкото схванах само с идеята че са стари и с парт номер Без лоши чувства
Иначе напълно разбирам и споделям мнението ти за Quote Garfi (  ) Защо търся такова радио? и аз в момента съм в подобно положение И ако имах оригинално,без да се замисля щях да сложа него.Поне ще е по стилно!Но нямам и съм сложил нещо което да запълва дупката
п.с. Ако искаш мога да ти подаря едно старо kenwood касетофонче.Беше ми дадено от Вайпара преди време и го ползвах в една служебна кола, вече не ми трябва и само събира прах. Радиото работи но буксите са различни от оригиналните.
Редактирано от nightfighter - Четвъртък, 13.11.2014, 01:45:38 |
|
| |
bardyzi | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 08:39:22 | Message # 20 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 332
| Quote nightfighter (  ) поста ми беше основно насочен към колегите Пич даваме вариянти , той да си преценя . Ето още два: http://olx.bg/avto-cd-pioneer-honda-i56600470 http://olx.bg/cd-za-honda-i57805338
Животът е кратък. Трябва ни скорост, за да постигнем това, което желаем. С.Хонда
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 13.11.2014, 09:02:45 | Message # 21 |
 just driver
| nightfighter, благодаря за предложението, но ще ти откажа и аз имам някакви стари радиа ама не ми се занимава с тях. все пак дупката ми е запълнена с оригинална капачка хахаха, с парт номер.
bardyzi, и аз гледам olx, ама това второто съм го пропуснал въпреки, че обявата не е нова.
|
|
| |
Garfi | Дата: Вторник, 25.11.2014, 16:53:13 | Message # 22 |
 just driver
| Намерих си ето това.
|
|
| |
addicted | Дата: Вторник, 25.11.2014, 17:25:16 | Message # 23 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 346
| Супер е. Даже и RDS има, какво повече да иска човек.
|
|
| |
eldesa | Дата: Вторник, 25.11.2014, 17:30:18 | Message # 24 |
 Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Честито за рядката и оригинална ОЕМ находка. Със здраве да си го ползваш.Сега прелюда ти е съвършен и от вътре.
Редактирано от eldesa - Вторник, 25.11.2014, 17:31:04 |
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 25.11.2014, 17:34:02 | Message # 25 |
 МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Сега един ченджър да забодеш в багажника, ей! http://handa-accessories.com/preaud.html
|
|
| |
Garfi | Дата: Вторник, 25.11.2014, 18:43:11 | Message # 26 |
 just driver
| По скоро един дигитален чейнджът. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93559#entry1057403348
|
|
| |