Mkilla | Дата: Сряда, 29.10.2014, 23:40:57 | Message # 16 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Радвам се , че си го подкарал.Сигурно си затрил драйверите на лан картата ако си преинсталирал правилно win-a Звука на F20 е като изпълнение на Motorhead , мощна работа
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
Lordini | Дата: Четвъртък, 30.10.2014, 14:03:54 | Message # 17 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 350
Статус: Офлайн
| Quote ZAPPA ( ) Днес получих картата, която ми прати Mkilla. Много му благодаря, отзова се безкористно, а аз не забравям такива неща! friends Монтирах картата и компютъра подкара яко, жули с три вентилатора, а звука е също като на F20. Само, че се надцених и реших да го преинсталирам. Нещо се омота и сега не мога да вляза в нета, пита ме разни щуротии, иска регистрации, кодове и ...мамата. Утре ще го занеса на местния гаражен хакер да го изпедепса. :)
След reinstall, при затруднение с разчитането на кой точно драйвер му липсва инфо, правилната програма е AIDA, препоръчително е да се дръпне от последният пакет качен примерно в замунда.
При стартиране на програмата се отива на : таб от лявата страна с заглавия Motherboard, Devices и тн модули на PC-то при селектиране на някое от изброените излиза детайлно инфо за марка, модел и тн на въпросният компонент
В последствие остава само да се допиташ дo google и търсеща дума от сорта на марка модел на устройството + driver download. От сайта на пройзводителя трябва да се съобрази версията на операционната система и дали да е 86/64 bit.
Aida примерни screenshot's
Може да се пробва и Trial период от 30дни : Link
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
Редактирано от Lordini - Четвъртък, 30.10.2014, 14:08:08 |
|
| |