Размисли и страсти относно идея за национална среща
|
|
JoroP | Дата: Сряда, 16.11.2011, 22:17:02 | Message # 16 |
Сандан (3)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 42
Статус: Офлайн
| Аз предлагам да се направи списък с предложения и после да се пусне една анкета и така да се реши ,мисля че е най оптималния вариант, от моя страна аз съм непретенциозен важното е да се съберем
Always on perfect competition line
|
|
| |
THE_VIPER | Дата: Петък, 18.11.2011, 23:28:00 | Message # 17 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 328
| мдааа... Колегата JoroP даде страхотна идея.Аз съм напълно ЗА да се съберем някъде.От Зарата съм и има тука на Старозагорските бани едно местенце където с Заралийските хондаджйй сме реовни там и вече сме прочути с избухванията си (даже и на НГ сме там) та ... хотелчето е средна хубост с хубави и удобни стаи (може и по 3 ма човека да спят) залата за събиране не е кой знай кво ама за сметка на това шефа е наш човек ...яденето е добро цените още повече.Ако искате мога да питам да ни направи някаква оферта ,но трябва да му кажа горе долу кога ии приблизително колко хора Така че давайте да направим едно гласуване ии анкета после ще му мислим
|
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 19.11.2011, 00:13:39 | Message # 18 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Аз държа да има добра храна и чистички стаи и нямам абсолютно никакви предпочитания за град или хотел. Цената не е важна при условие, че става дума само за една нощувка. Предпочитам да не се събират пари, а всеки сам да си плаща на място (стига да сте съгласни). За анкетата няма никакъв проблем (горе вдясно има бутон) но предлагам да не избързваме с нея засега защото има доста време още и може да се появят още кандидати. Всичко подлежи на гласуване - ако искате може да се пуснат анкети за (евентуално) спорните неща като: - да се събират ли пари предварително - офертата цялостна ли да е (с включена храна) - около/в кой град да е хотела - месец (или дни) на провеждане и т.н. Единствено за точния хотел предлагам засега да не пускаме гласуване, поради гореспоменатата причина.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
THE_VIPER | Дата: Събота, 19.11.2011, 01:03:22 | Message # 19 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
| Да така е ! Рано е още .. да мине НГ и вече след това ще му мислим. Вече запалихме фитила обаче ... незнам до кога ще ни търпи търпилото
|
|
| |
koev | Дата: Понеделник, 21.11.2011, 00:02:43 | Message # 20 |
AGENT PROVOCATEUR
Съобщения: 70
| Ех... ако срещата е след Май месец и ако ЕДИН ОПРЕДЕЛЕН ЧОВЕК ми продаде ЕДИН ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ПРЕЛЮД до тогава - аз съм за.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 21.11.2011, 00:21:12 | Message # 21 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Мен лично ми се иска да е топличко без да е горещо - Май месец изглежда подходящ Ако вземеш този Прелюд, който си мисля, че искаш да си вземеш ВСЕ ОЩЕ...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
koev | Дата: Понеделник, 21.11.2011, 00:31:38 | Message # 22 |
AGENT PROVOCATEUR
Съобщения: 70
| Хахаха, вие ме изкарахте ебаси предателя. Да, същия прелюд, ВСЕ ОЩЕ го искам
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 21.11.2011, 02:19:59 | Message # 23 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Само така на общо основание... Иначе сме сигурни, че ще се върнеш със страшна сила
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
batkosio | Дата: Вторник, 22.11.2011, 14:25:48 | Message # 24 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Без Прелюд не пускаме Иначе за мястото- държа само да има къде да паркирам и да не се притеснявам, че някой ще си отвори вратата в колата ми или нещо подобно.
|
|
| |