Октомврийска среща
|
|
ggushterov | Дата: Неделя, 27.10.2013, 07:16:35 | Message # 91 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1123
Статус: Офлайн
| Прави ми впечатление, че нито една 3г си нямаме във форума. Време май да се погрижа за това с риск жената да ме изгони да спя в нея п.п. А куките за какво бяха там? Силна музика или се чудеха що патрулките не бяха Прелюд вместо Астра п.п.2 Някой да оправи часовника на форума щото е 6:15 а не 7:15
Редактирано от ggushterov - Неделя, 27.10.2013, 07:25:31 |
|
| |
galev_90 | Дата: Неделя, 27.10.2013, 08:34:13 | Message # 92 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 592
| Срещата беше супер.Увеличаваме се ми се струва :)) Честито на колегата за Lordini за новата придобивка.Само приятни емоции с нея.И снимките и видеото са супер.Поздравления п.с. Благодарим за почерпката колега А колежката Inn да не се ослушва, и да докарва нови и нови колежки :))
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 27.10.2013, 08:42:44 | Message # 93 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Lordini е човека с подсигуряването, и заслужава респект!!!
|
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 27.10.2013, 10:19:44 | Message # 94 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote NightRider ( ) Ама Дани снимай и под капаците ,все общ план правиш нямаше нужда от снимки под капаците защото колегата Lordini се погрижи за това и то със звук . Надявам се да си доволен Браво и на фотографа и на оператора че качиха част от снимките и видиото веднага . Честито на колегата Lordini за придобивката,даси е ползва много време и да не му дава ядове. Изрисуваните детайли на живо са по хубави от на снимките .Браво на Георги Гущеров за направата им.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 27.10.2013, 11:56:55 | Message # 95 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Quote ggushterov ( ) п.п.2 Някой да оправи часовника на форума щото е 6:15 а не 7:15 Done
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
HRC | Дата: Неделя, 27.10.2013, 12:21:08 | Message # 96 |
HONDA LOVER
Съобщения: 252
| Браво, всичко изглежда мнооого яко и съм сигурен, че е било така. За мое огромно съжаление пропуснах най-многобройната среща : (
|
|
| |
xtuners | Дата: Неделя, 27.10.2013, 13:16:22 | Message # 97 |
Годан (5)
Град/Държава: Vladaya/Bulgaria
Съобщения: 130
| Много добра среща стана. Радвам се, че се запознахме. .. Пък и V-tec покарах доста и 2-3 дръпки направихме ... абе добре беше.
http://www.xtuners.com
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Неделя, 27.10.2013, 13:39:29 | Message # 98 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Много хонди, много нещо! И най-вече лично за мен уникалните 5-ти генерации на xtuners и Lordini!
|
|
| |
Lordini | Дата: Неделя, 27.10.2013, 16:31:09 | Message # 99 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 350
| Quote dpavlovq ( ) И най-вече лично за мен уникалните 5-ти генерации на xtuners и Lordini! :)
Ааа моля, моля, с тая мойта олюпена корубка , къде ме писахте при тунинг шедьовъра, а и джантите ми едни затъркани такива ... Догодина живот, здраве и много километри, ще си говорим по темата optical performance . Сега на фокус е зимната подготовка.
Определено без думи ме оставиха машините на batKosio и eDaniel, както и вече споменатия шедьовър xtuners. Колежката Inn бие по точки със стикерите цялата група , салона също прави силно впечатление. И понеже съм голям заплес, забравих на най-бързата 4ка данните ... но на колегата tougeboy му свалям.
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
Редактирано от Lordini - Понеделник, 28.10.2013, 20:27:58 |
|
| |
dpavlovq | Дата: Неделя, 27.10.2013, 19:00:00 | Message # 100 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Виж сега, на мен ми прави впечатление топката на скоростния лост, ринговете на километражите, другите неща не съм ги заглеждал, колата е запазена, тия боядисани капаци на живо изглеждат много добре, на снимките просто изобщо не ми харесват, да не говорим, че и Гущеров и ти сте табиетлии, за което само може да ви се направи евала, както и на голяма част от колегите, аз не принадлежа там, но оценявам подобно отношение, щото е конструктивно и полезно. На тунера същата работа, тия черни работки пак при скоростния лост, на фаровете затъмнителите, джанталъците, евалата, ся с 4-тите генерации ще ме извиняват, ма аз съм пристрастен към 5-ци А срещата беше много яка!
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Вторник, 29.10.2013, 00:35:05 | Message # 101 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
Inn | Дата: Вторник, 29.10.2013, 09:05:40 | Message # 102 |
Йондан (4)
Съобщения: 97
| ех вечната война - 4та или 5та... Колегите със 4та много са ви хубави колите - да са ви живи и здрави ама не ме блазнят... петичките като се качиш и умираш от густо, а като се кача на 4ка това табло няма край.. еййй много ме дразни това табло ПП. колегата galev_90 хм.. с тия колежки ми омръзнахте вече - няма пъъъък... цялото внимание за мен ! хаха ПП2 Lordini - недей ме хвали, че се изчервих.. И искам да си вида smile-чето (знаеш за какво говоря!) - давай, че не ме свърта да го видя крайния клип..
|
|
| |
Lordini | Дата: Вторник, 29.10.2013, 16:08:35 | Message # 103 |
Paintballer
| Quote Inn ( ) И искам да си вида smile-чето (знаеш за какво говоря!) - давай, че не ме свърта да го видя крайния клип..
Знам, знам . Относно клипа утре почвам на пълни обороти, ще направя една нова тема и ще отразявам там в проценти до къде съм стигнал. Дори и да не успея за 2та дни да го завърша, в четвъртък вечерта ще кача каквото съм направил, до тогава ще си знам и раб. график та ще мога да уточня кога ще е финализирането.
Като цяло към 50 минути е видео материала, мисля че ще са достатъчни 16-20 часа, но не мога да потвърдя на 100%. Не съм професионалист в областта, а по-скоро напреднал потребител.
Обаче мога да гарантирам от сега : full HD intro / outro / credits 50-60% sound to movement's effect
И най-важното няма да е това първият и последен клип ! Този какъвто и да излезе накрая, следващия и по-следващия ще са в пъти по-добри .
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Вторник, 29.10.2013, 16:20:32 | Message # 104 |
Кудан (9)
Съобщения: 1073
| Quote Inn ( ) ПП. колегата galev_90 хм.. с тия колежки ми омръзнахте вече - няма пъъъък... цялото внимание за мен ! yahoo хаха Без тия.Трябва да си споделяме.Мойто е и твое и твоето е и мое.
Лордини ще има ли музикален фон на клипчето?
Редактирано от pikaso906 - Вторник, 29.10.2013, 16:22:10 |
|
| |
Lordini | Дата: Вторник, 29.10.2013, 16:37:12 | Message # 105 |
Paintballer
| Quote pikaso906 ( ) Лордини ще има ли музикален фон на клипчето?
->
Quote Lordini ( ) 50-60% sound to movement's effect
|
|
| |