априлска среща
|
|
NightRider | Дата: Понеделник, 28.04.2014, 23:28:05 | Message # 106 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Quote galev_90 Иво, важното е да не се засягаш от глупави коментари и да се ядосваш.Колата ти върви и се вижда от резултатите.Винаги ще има хора който ще казват че не е вярно и ще са в опозиция.Тури ги да не казвам на кое и здраве да е
Много ми се иска да знам дали този пост е отправен лично към мен ? Или към Жоро или към нас двамата ?
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Вторник, 29.04.2014, 00:01:02 |
|
| |
nightfighter | Дата: Вторник, 29.04.2014, 00:06:06 | Message # 107 |
 4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Абе вие съвсем се побъркахте всичките!Ще ме извинявате ама това не прилича на спор на зрели хора! Какво сега ще се изпокарате за това на кой колата върви най-много????От моя гледна точка е смешно, подобни спорове съм водил когато бях на 18 и тогава ми изглеждаше глупаво. Прелюда не е кола подходяща за драг!!Има поне 10 други марки коли, в напълно достъпен ценови диапазон, с които със съвсем малки или никакви модификации могат да направят и най наточения ви Прелюд смешен на всяка една писта!!Притежавал съм 3 такива,пред които сегашната моя Прелюдка със Х22А 200к.с. изглежда тромава и бавна! И какво от това? Аз съм си я избрал,купил съм я,и харесвам модела заради всичко което тя е,а не заради това което не е!Като искаш луксозно купе със спортен дух си купуваш Прелюд, като искаш други неща, както казах има поне 10 много по добри възможни други избора.
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 29.04.2014, 00:18:52 | Message # 108 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Аз лично с никой не мисля да се карам . Просто спирам да пиша тук. Ще си зяпам от страни .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 29.04.2014, 00:20:25 | Message # 109 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Темата отива към заключване. Много хейт се събра за много малко време нещо. Понякога се чувствам като дресьор на лъвове... Ще я отключа утре малко да има време за размисъл
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 29.04.2014, 00:51:13 | Message # 110 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Налага се да отключа темата преждевременно щото дойдоха снимките... топли, топли още - парят https://www.flickr.com/photos/preludebg/sets/72157644395182472/
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
galev_90 | Дата: Вторник, 29.04.2014, 07:05:05 | Message # 111 |
 Хачидан (8)
Съобщения: 592
| Страхотни снимки Дани.Поздравления. пп.Към никой нищо лично не казвам.Говоря като цяло по форумите кяк стоят нещата.
|
|
| |
Hak | Дата: Вторник, 29.04.2014, 09:01:17 | Message # 112 |
 Рокудан (6)
Съобщения: 216
| Quote nightfighter (  ) Абе вие съвсем се побъркахте всичките!Ще ме извинявате ама това не прилича на спор на зрели хора! Какво сега ще се изпокарате за това на кой колата върви най-много????От моя гледна точка е смешно, подобни спорове съм водил когато бях на 18 и тогава ми изглеждаше глупаво. Прелюда не е кола подходяща за драг!!Има поне 10 други марки коли, в напълно достъпен ценови диапазон, с които със съвсем малки или никакви модификации могат да направят и най наточения ви Прелюд смешен на всяка една писта!!Притежавал съм 3 такива,пред които сегашната моя Прелюдка със Х22А 200к.с. изглежда тромава и бавна! И какво от това? Аз съм си я избрал,купил съм я,и харесвам модела заради всичко което тя е,а не заради това което не е!Като искаш луксозно купе със спортен дух си купуваш Прелюд, като искаш други неща, както казах има поне 10 много по добри възможни други избора. .
Респект !!! Най-накрая някой, който споделя мнението ми!
А на Дани снимките са УНИКАТ. Чак ме е яд че пак трябваше с някакви глупости да се занимавам и не можах да дойда
|
|
| |
eldesa | Дата: Вторник, 29.04.2014, 09:21:00 | Message # 113 |
 Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote nightfighter (  ) Какво сега ще се изпокарате за това Не мисля че някой се кара с някой ,още повече аз да се карам с Дани ( NightRider ) . Това е абсурд ,а и аз лично не съм го приел като караница .Трудно е да убедиш някой в нещо без да го е видял сам .Аз както казах и в първия пост споделям нещо което съм видял с очите си. Quote nightfighter (  ) Като искаш луксозно купе със спортен дух си купуваш Прелюд Така е .и с 200 коня да е пак не си е спортна кола , но спортния дух го има във всеки прелюд независимо от коя генерация е . Аз си взех моя точно заради това..Всички констатации от рода на 4 ген . има грозна задница ,5 грозна предница ,F20A4 е куц кон (Ванката доказа че не е така доста убедително) и други такива са просто закачки м/у нас от които не трябва някой да се засяга . Е да 200 коня са повече от 133 а и двигателя е по съвременен ,но външната визия на автомобила е една и съща независимо какво има под предния капак. Аз и с 300 коня да съм всеки ще ме бие на старт защото не съм състезател , а и не мога да се състезавам.За такова нещо се изисква усет и умения които не всеки притежава (за това и Сена е неповторим) .Така че за един старт или състезание е важно и задкормилното устройство не само автомобила. До сега от форума познавам двама които ги влече ,а и имат силно желание , надарени са от природата за това и нежалят време и пари за да постигнат успехи на състезания .Това са Ванката и Иво .Може да има и други но аз не ги познавам или не знам за тях. Аз ще си карам куция кон( и то на газ та да му паднат още магаретата ) и ще му се кефя(за 3 години и половина му врътнах близо 70 000 безавариини километри ) докато е мой. После ще видим на какво ще се качим
А сега наздраве на всички във форума Правете л....бов а не война
|
|
| |
eldesa | Дата: Вторник, 29.04.2014, 09:33:54 | Message # 114 |
 Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote galev_90 (  ) Страхотни снимки Дани.Поздравления Quote Hak (  ) А на Дани снимките са УНИКАТ А аз бих казал "ТИ уби рибата с тези снимки " появиха се за 3 дни след снимането
Редактирано от eldesa - Вторник, 29.04.2014, 09:35:10 |
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 29.04.2014, 10:20:06 | Message # 115 |
 МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Е да, стана ми гузно този път Пък и Иво с черния Прелюд (HRC-1000RR) даваше зор на фейсбука, което също помогна
|
|
| |