Prelude 2G
|
|
eXb0y | Дата: Сряда, 07.12.2016, 22:14:47 | Message # 16 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 220
Статус: Офлайн
| Благодаря на всички. Първия и най-важния етап е завършен още на следващия ден колата беше прибрана на сухо.
ZAPPA нямам нищо против да преместиш темата разбира се, също така ти пращам и снимки от купето и на мотора (нямах възможност да ги кача по-рано.
Няма ли да е добре преди да пробвам да завъртя да накисна цилиндрите с нафта евентуално ако сегментите са спекли, и да го раздвижа на ръка мотора?
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Сряда, 07.12.2016, 23:37:35 | Message # 17 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
Lordini | Дата: Четвъртък, 08.12.2016, 22:38:47 | Message # 18 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 350
| Честито ! С удоволствие ще следя развитието на темата .
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
|
|
| |
eXb0y | Дата: Събота, 11.02.2017, 21:34:04 | Message # 19 |
Рокудан (6)
| Тъй като времето се затопля вече почнахме да работим по колата. Днес свалихме капака на клапаните също така и свещите и наляхме газ за горене да отмием мръсотията и засъхналото масло. Ще оставим така колата да покисне 1 седмица.
Редактирано от eXb0y - Събота, 11.02.2017, 21:36:11 |
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 12.02.2017, 12:23:19 | Message # 20 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Ванка, правете снимки преди/след за да гледаме. 2-ра генерация е голяма рядкост вече. И успех с проекта!
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
eXb0y | Дата: Вторник, 11.04.2017, 20:05:55 | Message # 21 |
Рокудан (6)
| Така скоро не съм писал какво се случва по колата. Тя си е добре отлежава си в гаража, но мездувременно докато чакахме да се стопли времето попаднах на още 1 прелюд втора генерация. За йалост горкия беше оставен в някакво забутано село (дори не му помня името).
Подпрян на трупчета прелюда е стоял години наред на улицата и отключен. От него почти нищо не беше останало, но за моя най-голяма радост мотора се оказа доста интересен. Става въпрос за B20A1 пълна инжекция.
Веднага реагирах и отидох да взимам колата. Собствениците се оказаха хора от малцинствата, с който трябваше да водя големи пазарлъци за да ми дадат джантите на колата за да мога да е кача на платформата. След като се спазарихме за джантите се оказа, че те са загубили ключа и документите за колата. Е за жалост трябваше и това да приживея, защото много исках мотора от колата. В крайна сметка взех колата и до сега работих само по нея. Опитах се да спася каквото може като части. Дойде момента да извадя мотора ни мисля че направих беля, незнам от нас ли е или така сме е взели колата но се оказа че вакумния регулатор е счупен.
Така че сега си търся или съшия или възможна алтернатива. Сегашния план е Б20ката да попадне в коша на запазената кола. Но към момента спирам с моторите и след празниците се захващам да оправям окачването.
Редактирано от eXb0y - Вторник, 11.04.2017, 20:18:53 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Вторник, 11.04.2017, 20:33:18 | Message # 22 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Не може ли да се възстанови счупения?
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eXb0y | Дата: Вторник, 11.04.2017, 22:17:34 | Message # 23 |
Рокудан (6)
| предполагам че с много упорства ще може, но щом са вакуми ако дори от някъде взима въздух ще си имам проблеми
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 12.04.2017, 19:54:52 | Message # 24 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Като гледам снимката,мисля че ще може да се възстанови ,без да създава проблеми.Е,все пак ако се намери здрав е най-добре.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Сряда, 12.04.2017, 22:38:56 | Message # 25 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Манияк си, Ванка. Виж това дали не е: https://www.hondapartsnow.com/genuine....63.html
Има ги по 50-80 долара в eBay. Монката също би могъл да помогне мисля.
Успех!
プレリュード 夢のカ
|
|
| |