nightfighter | Дата: Понеделник, 16.04.2012, 12:30:47 | Message # 16 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
Статус: Офлайн
| Колега dani_boy_kz , уверявам те че никой не иска да се заяжда или да те обиди!Колегата sCoff, ти е обърнал внимание на правописа, добре прав е човека,прочети си първия пост и ако на теб ти харесва,тогава се сърди! На мен също ми е по лесно да пиша с латински букви , и вместо ,,Ш" и ,,Ч" да слагам ,,6" и ,,4",но не го правя , от уважение към себе си и останалите.Има една поговорка ,, По дрехите посрещат,по ума изпращат" , какво според теб ще си помислят всички които четат един неграмотно написан пост за теб?? и дали дали после ще имаш възможността да те оценят по ума???? Отново те уверявам ,че в никакъв случай целта ми не е да те обидя или засегна,просто ще ти споделя какво аз си помислих когато прочетох твоя пост:,,Гледай го този,едно изречение не може да напише като хората,за какво да си губя времето да му отговарям" А относно парите,повярвай ми,никой не го интерисува колко имаш,това си е твоя работа,но sCoff е прав,за да постигнеш някакви реални резултати ти трябват доста,иначе всичко си остава в зоната на мечтите и добрите пожелания. Аз до момента съм похарчил за да направя колата си така както искам, над 2500лв и още съм до средата,и това при положение че почити всичко си правя сам,не давам пари за майстори,а и имам хора в Англия които ми доставят части на преференциални цени. Ако все пак си се засегнал от написаното,Моля приеми моите извинения!!! Поздрави!
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 16.04.2012, 16:07:41 | Message # 17 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
| Ето ти една статийка да видиш колко горе-долу е ефектът от различните не-инвазивни модове: 1995 Honda Prelude SE
Всичко е обяснено доста подробно, има дино графики...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |