Попълнение
|
|
VRG | Дата: Петък, 22.11.2013, 06:33:51 | Message # 16 |
Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 42
Статус: Офлайн
| Quote sCoff ( ) Кое не съвпада blink Здравей! Това, което аз разбрах от твоите думи е, че си я купил преди 3 г. от свой познат и почти не си имал възможност през това време да я покараш. Логиката ми беше, че си я взел такава, каквато е сега. От линка на ZAPPA следва, че си я възстановил от някакво полуразпаднато състояние - ето това за мен бе загадката. Не го приемай като упрек! Просто се зачудих.
|
|
| |
Garfi | Дата: Петък, 22.11.2013, 09:43:21 | Message # 17 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
| VRG, на снимката на която колата е разглобена, тя е в това състояние не защото се е разпаднала, а защото и е правено цялостно пребоядисване. Аз лично бих искал да видя моята кола в това състояние, най-малко за да видя ламарините във всяко едно скрито местенце.
|
|
| |
sCoff | Дата: Петък, 22.11.2013, 12:39:32 | Message # 18 |
Dreamer
Съобщения: 336
| Това което казах е така. Проблема беше, че имаше ръжда по веждите и някой мърляч я беше "освежил" с нова боя, която се белеше като яйце. Беше стандартния сребрист цвят. Аз просто реших проблема кардинално, като си избрах цвят по вкус и подходящи нови вежди. Истината е, че това което ти плати за колата не покрива разходите за "козметици", а и не съм съвсем доволен от боядисването Не съм споделил какво съм правил по колата, защото не ми изглеждаше като човек, който ще се запали по Прелюд, форуми и т.н. В общи линии повечето купувачи не се интересуват от историята на колите си. За тях това са просто работни магарета.
П.П. 15000 км за 41 месеца ако е каране...
|
|
| |
VRG | Дата: Петък, 22.11.2013, 17:54:40 | Message # 19 |
Сандан (3)
| Сега нещата са изяснени, благодаря за отговора! По принцип си прав. Аз наистина си търсех "някаква" кола за няколко месеца, през които ми предстои да попътувам често, с неясната перспектива след това да я продам. Такива коли имаше много, но волята на съдбата е била да попадна на твоята. Не съжалявам, а и да съжалявах, щях да го приема за нормален риск. Прав си и за това, да не очакваш да се запаля по марката и по форума. Просто имам известен опит и знам, че по форумите може да се намери полезна информация, която официално я няма или не е особено достоверна. Ето, сега търся добър диагностик, който да може да ми подскаже, какво има да се прави/сменя - знаеш, че исках да направя това още преди да взема колата, но не знаех къде, а и нямах време. Но, наистина е магнетична Хондата, и вече не ми се ще да се разделям с нея. Дори и да не върви, ей така - да си я гледам.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 22.11.2013, 17:58:30 | Message # 20 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| На sCoff прелюда според мен е доста добър.Има и изолация като не знам дали е цялостна или частична но когато се возехме нито тропаше , нито лопаше.Отделно цялостно пребоядисване ти спестява един голям разход който ако си държиш на колата рано или късно го правиш.Според мен си взел един от малкото читави прелюди които се продават в момента и sCoff не те е подвел с нищо.Успех и честито за готината кола
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
VRG | Дата: Петък, 22.11.2013, 18:14:24 | Message # 21 |
Сандан (3)
| @Mkilla Благодаря! Изобщо в никой момент не съм си помислил, че sCoff ме е подвел. Това е някаква инсинуация. Много добре си давам отчет, че да възстановиш една кола от лошо състояние е много по-скъпо и трудно, отколкото просто да я пазиш. Затова и бях учуден.
|
|
| |
sCoff | Дата: Петък, 22.11.2013, 20:19:28 | Message # 22 |
Dreamer
| Всички са доволни! Добре дошъл в отбора
П.П. Идеята беше да нямам кола. Реално нямам нужда от такава, обаче вече почва да ме тресе абстиненцията
|
|
| |
eldesa | Дата: Петък, 22.11.2013, 21:37:14 | Message # 23 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote sCoff ( ) Реално нямам нужда от такава, обаче вече почва да ме тресе абстиненцията Ами идвай на срещите .Ти си един от нас . Ще врътваш по някое кръгче на нашите за да не забравиш да караш ,пък може да ти влезе някаква муха знае ли човек .
Редактирано от eldesa - Петък, 22.11.2013, 21:37:40 |
|
| |
persssi | Дата: Събота, 23.11.2013, 01:42:14 | Message # 24 |
Хачидан (8)
Съобщения: 549
| Quote eldesa ( ) П.П. Идеята беше да нямам кола. Реално нямам нужда от такава, обаче вече почва да ме тресе абстиненцията На мен твоя прелюд много ми харесваше, всичко ми изглеждаше много пипнато и направено с желание и старание. Ще ми липсва ако не го виждам по срещите, ... то не че и аз съм много редовен .
|
|
| |
sCoff | Дата: Събота, 23.11.2013, 02:49:56 | Message # 25 |
Dreamer
| Благодаря момчета, но все пак колата вече си има нов собственик. Дай боже по-добър от мен. А защо не и да ни радва с присъствие по срещите. Човек се зарибява с тези коли, обикновено след като си купи и преди това изобщо не знае какъв таралеж си слага в гащите Аз, редно или не, не гледам на колата като на вещ с чисто практическо приложение и не знам колко ще продължи моментната ми лудост, защото мухата си я има...
|
|
| |