Строене на стена и монтаж на врата с каса
|
|
mom4i74 | Дата: Неделя, 30.11.2014, 07:35:30 | Message # 31 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
Статус: Офлайн
| Ако не е изцяло вита стълба няма как да стане защото отвора е наистина малък и още на второто стъпало ще пречи тавана. Искам ли прави стълби нямам друг избор освен разширение на отвора. Едно време като се е ляла плочата не е мислено за втори етаж и за това е импровизирано със сегашната вита дървена стълба която е доста неудобна защото е стръмна. Ако съм сигурен че няма да отслабя плочата като и сложа опорни колонони и разшира отвора от тук натам няма какво да ме притеснява.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
Редактирано от mom4i74 - Неделя, 30.11.2014, 07:53:55 |
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 30.11.2014, 12:12:49 | Message # 32 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Quote VIPER-CH ( ) Ама ти се пие домашнярка,нали Предполагам и туршията ти харесва...,ами купувай ги от магазина,че хората и те да печелят Има неща,който според мен ,ако човек е кадърен е по-добре сам да си ги направи.Удоволствието от резултата,консумацията или квото и да е ,е несравним.Толкоз! Времето и парите са друга тема...и пак казвам-ако човек е кадърен,иначе като имаш едно кило брашно,го дай на хлебаря... Карам на стралжанска мускатова , трушията си я купувам от магазина . Тук при нас ,когато човек е кадърен ,вместо да се занимава с нетипични за него неща дава на някой който това е УЧИЛ. .А той ходи на разходка ресторант или почивка ,не си губи времето . Или може би ще ми кажеш,е ако имаш достатъчно кинти ,ще седнеш да мажеш или да правиш ремонти сам у дома ????? А дано ама надали . Проблема е ,че в България всички са"МАЙСТОРИ" . И понеже това е така по добре сам да си го направиш . Тука взимам гипсаджии да ми работят ,и като ги питаш всички са си ебали веко майстори от всекаде . И затова от близо 40 човека ,до са съм намерил свестни 2 ма . Така ,че и аз и Момчи и ти сме прави ,просто гледната точка е различна .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 30.11.2014, 13:30:02 | Message # 33 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
| Имам пари ама ми доставя удолетворение сам да да го правя. А и сам каза че от 40 човека си намерил двама свесни. Добро от майстори не съм водял до сега. Нито по колата нито във вкъщи като са идвали. Още един стимул да не се занимавам с хора на които добросъвестно си плащам а те не си вършат работата.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 30.11.2014, 17:05:53 | Message # 34 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Quote mom4i74 ( ) добросъвестно си плащам а те не си вършат работата. Е това е големия проблем .Аз навремето бях викнал един паркетчия и на втория час го изгоних и сам си редих паркета . На Българина проблема му е ,че колкото и да му дадеш все му е малко ,и все е недоволен. А да не говорим ,че там всеки работи това което не е учил .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 30.11.2014, 19:29:19 | Message # 35 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| А при вас на запад, 5 на 100 кадърни,останалите от тъпак нагоре Гледал съм ги не веднъж,една гайка не могат да завият. И да,и ти си прав според гледната точка.Са аз си плащам на майстори,знаеш пролетта саде майстор у дома за една баня но когато му разбирам си го правя сам,щото за мен и не е през пръсти. пп.Добре ,че случих на майстор за банята,всичко е супер ама от друга страна 4квадрата баня -30дни ремонт Беше ми писнало да се къпя у тъщата пп2.добре,че имам две тоалетни
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |