Някой знае ли нещо за тази кола?
|
|
abs0lu7en | Дата: Понеделник, 03.02.2014, 19:31:20 | Message # 16 |
Нидан (2)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 39
Статус: Офлайн
| Колата съм я виждал на живо и мога да кажа, че има доста добър вид. Преди седмица две още като не беше паднал снега седеше паркирана от вътрешната страна на автогарата. С тая кола почнах да хвърлям око на 5-та генерация. Боята изглежда добре салона също. По-обстойно не съм гледал за ръжди и разни други забележки. Аз също мога да мина да я огледам ако вече някои не я е видял, но няма да мога да я подкарам.
П.С. От тунинг доработките бих сменил джантите, но като цяло не ми изглежда толкова зле.
|
|
| |
ggushterov | Дата: Понеделник, 03.02.2014, 19:51:15 | Message # 17 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1123
| Ако някой може да мине да я поогледа по-обстойно ще ми спести едни 500км разхождане Ще черпя, имам домашна ракия и домашно вино собствено производство
|
|
| |
abs0lu7en | Дата: Понеделник, 03.02.2014, 19:54:58 | Message # 18 |
Нидан (2)
| Ами в такъв случай утре ще мина за по-обстоен преглед сутринта преди да си замина, че вече се стъмни. Ако искаш да гледам за нещо по-конкретно казвай или направо пиши в скайпа.
|
|
| |
ggushterov | Дата: Понеделник, 03.02.2014, 21:21:47 | Message # 19 |
Кудан (9)
| За ръжда гледай дали има, и някакви проблеми с мотора. Също така дали са здрави тея добавки по броните и праговете.
|
|
| |
abs0lu7en | Дата: Вторник, 04.02.2014, 14:05:22 | Message # 20 |
Нидан (2)
| Сега се връщам от огледа. Първо малко предистория. Собственика е млад човек фен на хонда. Те са двама братя и карат само хонди преди е имал Сивик 6-та и като цяло е човек който се грижи за колата си и си я прави като за него. Самата кола изглежда много добре. Боята е перфектна, ръжда според човека няма никъде. Огледах вежди, прагове, заникнах и отдолу и доколкото успях да видя няма никаква ръжда. Тунинг изпълненията са напълно здрави и са хванати с някакви видии (винтове) за купето по краищата. Общо взето изглежда много стегнат отвън. Салона е изключително запазен няма скъсвания по седалките и няма счупвания на пластмасите с изключение на малка пукнатина долу в дясно при централните духалки и малки забележки по къпхолдъра (не знам дали е точно такова или някакво чекмедже просто) точно зад скоростния лост. С мотора ще трябва да те разочаровам. Запали от третото завъртане и работи като часовник без никакви странни шумове набира се добре и звучи добре.(големия кюнец отзад) Според момчето мотора е обслужен, сменено масло, ремъци, нов акомулатор и нов съединител Zex май беше, сменени и тампоните по окачването. При тест драйва вярно, че бяхме по хубав път, но колата не съм я чул да скърца и да тропа. Общо взето ми останах с много добро впечатление от колата. Това е от мен надявам се да съм бил полезен. Забележка: Все още не съм взел книжка още и затова момчето което го продава ни поразходи с колата набързо. Скромното ми мнение, е че си заслужава поне да дойдеш и да си я видиш на живо.
|
|
| |
ggushterov | Дата: Вторник, 04.02.2014, 14:16:35 | Message # 21 |
Кудан (9)
| супер, мерси за услугата, ще черпя като дойда натам
|
|