Коя моторна добавка на Дуралюб ?
|
|
NightRider | Дата: Четвъртък, 27.03.2014, 12:15:12 | Message # 16 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Такааа. Аз ли нещо не схващам ? Питаш какво мислим ,ние ти казваме ,че всички добавки са Шит . И не бихме ги ползвали. Ти явно си на друго мнение .Хубаво .Сипи си я щом те ефи и готово . В крайна сметка колата си е твоя.
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 27.03.2014, 12:41:55 | Message # 17 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Едно време работих по проект на фирма за доабвки. Хората имаха сертификати, графики, таблици и всякакви други доказателства за предимствата на техните добавки. Освен това имаха за клиенти супер големи и известни фирми. Въпреки всичко не бих си сложил никаква добавка, която не е одобрена от Хонда. Хубаво масло и това е. В него има добавките, които ти трябват. Това си е моето мнение. Парите за добавка бих ги налял в нещо друго.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 27.03.2014, 12:45:59 | Message # 18 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
| Който се интересува от добавки, може да разгледа тук (има и за Дуралюб): http://www.carbibles.com/additives.html
|
|
| |
schnapps | Дата: Четвъртък, 27.03.2014, 21:29:21 | Message # 19 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 241
| Toзи Харман повече ми прилича не на форумец,а на търговец на Дуралюб
|
|
| |
harman | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 11:28:33 | Message # 20 |
Нидан (2)
Група: Напреднали
Съобщения: 32
| Quote NightRider ( ) Такааа. Аз ли нещо не схващам ? Питаш какво мислим ,ние ти казваме ,че всички добавки са Шит . И не бихме ги ползвали. Ти явно си на друго мнение .Хубаво .Сипи си я щом те ефи и готово . В крайна сметка колата си е твоя. Възможно ли е всички добавки да са шит. Защо се произвеждат и продават тогава ? Все някоя трябва да е добра. За това питам коя е ? По отговорите ви така и не мога да се ориентирам коя е по добрата ?
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 11:40:19 | Message # 21 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
| Харман, погледни линка към Oil Bible, който ти пратих. Относно това, че всяка една трябва да е добра историята познава много продукти, за които е имало реклама, че са правили чудеса... http://io9.com/serious....all
Ако се върнем в настоящето, може да погледнеш примерно продукти, за които се твърди, че съдържат феромони... Множество тестове и експерименти доказват, че феромоните нямат този ефект, когато изобщо ги има в даденият продукт.
И по отговора ти допускам, че не си погледнал това: http://www.carbibles.com/additives.html
Аз лично не мога да ти препоръчам добавка, защото аз не бих сложил на моята кола. Защо ли? Погледни линка по-горе. Вместо да си купувам добавки бих си взел хубаво масло.
Успех!
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 17:58:44 | Message # 22 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote harman ( ) Защо се произвеждат и продават тогава ? За наивници като теб пп.Аз си купих от онези устройства ,дето ти спестяват ток у дома и от онези дето ги слагаш в запалката и колата ти гори 3л/100 .Сега от енергото ми дължат пари ,даже продавам ток на комшиите а следобед снабдявам бензиностанцията на Шел Колега,не се занимавай с глупости.Ако имаш проблем с мотора,сподели
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 18:28:18 | Message # 23 |
Aristocrat
| Аз отдавна мислех ,че тая тема вече е безинтересна а вие продължавате да се "любите"
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 18:50:09 | Message # 24 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
| Тези устройства дето падал разхода от тях са пълен смях. Има снимки на разглобени такива.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 19:06:55 | Message # 25 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote NSBOP ( ) Тези устройства дето падал разхода от тях са пълен смях Те и тези за контакта са същите.Вътре има един диод и един светодиод за 0.63лв
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 20:08:11 | Message # 26 |
Aristocrat
| Quote harman ( ) По отговорите ви така и не мога да се ориентирам коя е по добрата ? Мойта . Една бутилка такила , и една бутилка спрайт . наливаш такилата почти до горе в чашката след това сипваш спрайт до горе захлупваш и удряш чашата и пиеш на екс. Пробвай го безотказно е .
Пич за мене ти или си некъв супер наивен човек който и хабер си няма к'во иска да прави и за к'во му е тая добавка . Или си някой дилър на въпросния Люб. Ако си второто те разбирам .Ама ако си първото и искаш да караш "по спортно " си пълен индианец. Хонда е спортен автомобил и мотора е направен именно за спортно каране. Най-масовия му потребител са лапетии дето са бързи и яростни и такова нещо като съхранение на мотора ми звучи меко казано доста смешно. Хонда не е Лада или Опел и етсетера.......... Сори ако тона ми ти се стори по рязък.Нищо лично ,ама нито обясняваш какво искаш да правиш ,нито какъв мотор имаш а просто колеги искам да си строша мотора и с коя добавка бих могъл да го направя по бързо .Е това питаш от известно време .Стегни се
Редактирано от NightRider - Петък, 04.04.2014, 00:40:07 |
|
| |