Градушката в София
|
|
NSBOP | Дата: Четвъртък, 10.07.2014, 15:13:17 | Message # 31 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Статус: Офлайн
| Едвам не получих удар...
|
|
| |
Sa6koOy | Дата: Петък, 11.07.2014, 05:08:00 | Message # 32 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Ruse/
Група: Приятели
Съобщения: 405
| общо взето тва с моливчето накрая се използва за да се доизравни ламарината, която при дърпане понякога отива малко по-нагоре ??
0877 99 22 32 - Александър 0879 00 84 63 (вече е активен)
http://inprogressdesign.tk/ WEB Audit, Security, Design & Support
|
|
| |
HRC | Дата: Петък, 11.07.2014, 10:35:53 | Message # 33 |
HONDA LOVER
Съобщения: 252
| Много неприятна случка, на моята кола единствените ламаринени елементи без поражения са: заден капак и пасажерската врата. Вчера минах оглед и описаха 12 реда със щети. Предното стъкло ми е спукано, просто е ужас
|
|
| |
NSBOP | Дата: Петък, 11.07.2014, 13:48:48 | Message # 34 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Аз днес ходих да описвам щетите... От 7.30 сутринта до 12.30... Единственият елемент, който не е крив е капачката на резервоара.
|
|
| |
TG_Fan | Дата: Петък, 11.07.2014, 18:02:56 | Message # 35 |
Нанадан (7)
Съобщения: 368
| Мойта кола е горе -долу разкрасена като твойта, Дани, даже не искам и да я качвам , че ме е яд като я погледна :/ :/
|
|
| |
Stasko0o | Дата: Петък, 11.07.2014, 21:39:02 | Message # 36 |
Сандан (3)
Група: Напреднали
Съобщения: 52
| Колеги а да ни е честито и моя прелюд е на канче Предния и задния капак и тавaна поне няма счупени стъкла.
П.п Аз тия вендузи вече съм си ги поръчал остава са да пристигнат и почвам да се мъча с изпъването Само немога да намера тва с пластмасовия връх дето чукат слет това тоест го намерих ама струваше май около и над 50 лв.
|
|
| |
Aleksandar | Дата: Събота, 12.07.2014, 15:40:44 | Message # 37 |
Рокудан (6)
Съобщения: 238
| Предлагам след известно време да се организира среща за изправяне на щетите от тази проклета градушка,ако са съгласни хората с вендузите,вече с опит,да помогнат,а всички други да съберем финанси за материалите?
|
|
| |
Hak | Дата: Събота, 12.07.2014, 23:31:00 | Message # 38 |
Рокудан (6)
Съобщения: 216
| Колеги, сега попаднах на тая глупост - някой обръщал ли е внимание ? http://www.ebay.co.uk/itm....61c39ff
|
|
| |
Stasko0o | Дата: Неделя, 13.07.2014, 12:37:47 | Message # 39 |
Сандан (3)
Съобщения: 52
| Колега лично на мене това ми се струва, че ще е голямо 55мм и няма да може да изкара много малки вдлъбнатини тия дето аз съм ги поръчал най голямото е 50мм най малкото е 15,5мм
П.п Има ли някой който си е правил обратния чук сам ??? Голяма философия ли е.
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 27.07.2014, 11:55:59 | Message # 40 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| http://www.ebay.co.uk/itm....010cf67
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
Lordini | Дата: Понеделник, 28.07.2014, 14:31:27 | Message # 41 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 350
| Quote Lordini ( ) Съжалявам за возилата на колегите отнесли демидж, ако мога с нещо да съдействам пишете. Аз лично пак минах метър, на служебният паркинг беше колата в кв. Захарна Фабрика, и този път гледах с спряло сърце колите около офиса. Не съм взимал толкова бързо 300м от офиса до паркинга, но слава богу разминах се, а и всички останали коли бяха ок в района. Понеже минавам покрай "Кобра" беше фул основно задни стъкла потрошени, една Captiva ми направи силно впечатление - предният капак мога да го оприлича на бит с рицарски ръкавици ...
Оказа се че не съм се разминал баш ... добре че имам наблюдателни приятели . След кратка консултация по телефона и оглед, така да се каже задвижих процедурата към Алианц, реших да проверя какво ще струва при вакумно изправяне в специализиран сервиз.
Ето резултата :
85% от дефектите са неуловими за камерата и окото освен под много специален ъгъл и светлина, едвам видими. 6 броя са различими и мога да ги характеризирам като вдлъбнати, точно като примерите от клиповете качени по-горе. Не обичам да коментирам цена за труд, но за мен лично това си е цена за отказване. Противоречи на всякаква логика, освен ако не карам бус или ограмен пикап, няма шанс да ми вземат повече от 1500-2000лв за цялостно пребоядисване с гарантирана перфектна изработка. Не беше ли целта да се борят за клиенти именно с тенеке-бояджииниците или какво ? Не отричам качеството на заводската боя, но подобни схеми от рода на ден година храни определено не са ми по вкуса.
Графика им също не е ясен, но 30 дни плюс ми дадоха като ориентировъчен отговор, което е разбираемо. Пропуснах да проверя с какви застрахователи имат подписани споразумения за доверен сервиз, но Алианц не фигурира.
Въпреки всичко мога само да похваля служителите, бях приет веднага за оглед, на място изключително културни и ерудирани личности, майстора и служителките в офиса - което принципно е цяло чудо в БГ.
Ще следя темата с интерес, и изразявам готовност да се включа в покупката на инструменти или материали, ако някой желае да направим "партия".
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 28.07.2014, 23:25:26 | Message # 42 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Колеги, въпреки че не съм експерт в тази област, при щетите нанесени от градушката в София, изключително много се съмнявам с някой от тези вакумни джаджи да може да се поправят вдлъбнатините. Все пак ще се радвам ако успеете!
|
|
| |