• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Градушката в София
NSBOPДата: Четвъртък, 10.07.2014, 15:13:17 | Message # 31
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Статус: Офлайн
Едвам не получих удар...

Sa6koOyДата: Петък, 11.07.2014, 05:08:00 | Message # 32
Нанадан (7)

Град/Държава: Ruse/
Група: Приятели
Съобщения: 405

общо взето тва с моливчето накрая се използва за да се доизравни ламарината, която при дърпане понякога отива малко по-нагоре ??

0877 99 22 32 - Александър
0879 00 84 63 (вече е активен)

http://inprogressdesign.tk/ WEB Audit, Security, Design & Support

HRCДата: Петък, 11.07.2014, 10:35:53 | Message # 33
HONDA LOVER

Съобщения: 252
Много неприятна случка, на моята кола единствените ламаринени елементи без поражения са: заден капак и пасажерската врата. Вчера минах оглед и описаха 12 реда със щети. :( Предното стъкло ми е спукано, просто е ужас :(

NSBOPДата: Петък, 11.07.2014, 13:48:48 | Message # 34
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Аз днес ходих да описвам щетите... От 7.30 сутринта до 12.30... Единственият елемент, който не е крив е капачката на резервоара.

TG_FanДата: Петък, 11.07.2014, 18:02:56 | Message # 35
Нанадан (7)

Съобщения: 368
Мойта кола е горе -долу разкрасена като твойта, Дани, даже не искам и да я качвам , че ме е яд като я погледна :/ :/

Stasko0oДата: Петък, 11.07.2014, 21:39:02 | Message # 36
Сандан (3)

Група: Напреднали
Съобщения: 52
Колеги а да ни е честито и моя прелюд е на канче :) Предния и задния капак и тавaна поне няма счупени стъкла.

П.п Аз тия вендузи вече съм си ги поръчал остава са да пристигнат и почвам да се мъча с изпъването
Само немога да намера тва с пластмасовия връх дето чукат слет това тоест го намерих ама струваше май около и над 50 лв.

AleksandarДата: Събота, 12.07.2014, 15:40:44 | Message # 37
Рокудан (6)

Съобщения: 238
Предлагам след известно време да се организира среща за изправяне на щетите от тази проклета градушка,ако са съгласни хората с вендузите,вече с опит,да помогнат,а всички други да съберем финанси за материалите?

HakДата: Събота, 12.07.2014, 23:31:00 | Message # 38
Рокудан (6)

Съобщения: 216
Колеги, сега попаднах на тая глупост - някой обръщал ли е внимание ?  unsure
http://www.ebay.co.uk/itm....61c39ff

Stasko0oДата: Неделя, 13.07.2014, 12:37:47 | Message # 39
Сандан (3)

Съобщения: 52
Колега лично на мене това ми се струва, че ще е голямо 55мм и няма да може да изкара много малки вдлъбнатини тия дето аз съм ги поръчал най голямото е 50мм най малкото е 15,5мм

П.п Има ли някой който си е правил обратния чук сам ??? Голяма философия ли е.

mom4i74Дата: Неделя, 27.07.2014, 11:55:59 | Message # 40
Джудан (10)

Съобщения: 2166
http://www.ebay.co.uk/itm....010cf67

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

LordiniДата: Понеделник, 28.07.2014, 14:31:27 | Message # 41
Paintballer

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 350
Quote Lordini ()
Съжалявам за возилата на колегите отнесли демидж, ако мога с нещо да съдействам пишете.
Аз лично пак минах метър, на служебният паркинг беше колата в кв. Захарна Фабрика, и този път гледах с спряло сърце колите около офиса. Не съм взимал толкова бързо 300м от офиса до паркинга, но слава богу разминах се, а и всички останали коли бяха ок в района. Понеже минавам покрай "Кобра" беше фул основно задни стъкла потрошени, една Captiva ми направи силно впечатление - предният капак мога да го оприлича на бит с рицарски ръкавици ...

Оказа се че не съм се разминал баш ... добре че имам наблюдателни приятели :) .
След кратка консултация по телефона и оглед, така да се каже задвижих процедурата към Алианц, реших да проверя какво ще струва при вакумно изправяне в специализиран сервиз.

Ето резултата :

85% от дефектите са неуловими за камерата и окото освен под много специален ъгъл и светлина, едвам видими. 6 броя са различими и мога да ги характеризирам като вдлъбнати, точно като примерите от клиповете качени по-горе. Не обичам да коментирам цена за труд, но за мен лично това си е цена за отказване. Противоречи на всякаква логика, освен ако не карам бус или ограмен пикап, няма шанс да ми вземат повече от 1500-2000лв за цялостно пребоядисване с гарантирана перфектна изработка. Не беше ли целта да се борят за клиенти именно с тенеке-бояджииниците или какво ? Не отричам качеството на заводската боя, но подобни схеми от рода на ден година храни определено не са ми по вкуса.

Графика им също не е ясен, но 30 дни плюс ми дадоха като ориентировъчен отговор, което е разбираемо. Пропуснах да проверя с какви застрахователи имат подписани споразумения за доверен сервиз, но Алианц не фигурира.

Въпреки всичко мога само да похваля служителите, бях приет веднага за оглед, на място изключително културни и ерудирани личности, майстора и служителките в офиса - което принципно е цяло чудо в БГ.

Ще следя темата с интерес, и изразявам готовност да се включа в покупката на инструменти или материали, ако някой желае да направим "партия".

Продаден - SOLD
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
Горд собственик - Proud owner
Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /

nightfighterДата: Понеделник, 28.07.2014, 23:25:26 | Message # 42
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Колеги, въпреки че не съм експерт в тази област, при щетите нанесени от градушката в София, изключително много се съмнявам с някой от тези вакумни джаджи да може да се поправят вдлъбнатините. Все пак ще се радвам ако успеете!

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda