За нас
|
|
VIPER-CH | Дата: Събота, 12.01.2013, 16:11:20 | Message # 16 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Довършен
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us Що няма редактиране на постове в таа тема?
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
galev_90 | Дата: Събота, 12.01.2013, 19:56:35 | Message # 17 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 592
| Като сме почнали, да се включа и аз. На 22 години съм, работя в телекомуникационна фирма.Спортувам активно(фитнес,когато времето позволява и тичане), от малък все съм фен на мпс-та.Няколко мотора съм имал, след което се прехвърлих на колите.Страст са ми японските спортни автомобили, какъвто е и прелюда.
|
|
| |
katera | Дата: Събота, 12.01.2013, 20:19:21 | Message # 18 |
Сандан (3)
Град/Държава: Yambol/Bulgaria
Съобщения: 72
| е занимавам се с дограми-всякви през другото време или сам при военните или на масата при мен удоволствието е при карането на прелюда и то точно на прелюда от човъркване ми мина мерака!!!
телефон за връзка 0898672060
|
|
| |
TG_Fan | Дата: Сряда, 06.02.2013, 04:07:38 | Message # 19 |
Нанадан (7)
Съобщения: 368
| На 28 съм, управител съм на био-магазини, завършвам Публична администрация в НБУ като член на студентския съвет там, съдия съм на Рали България , Средна Гора и още няколко, занимавам се полупрофесионално с музика от дете и съм влюбен в живота ;)Ако трябва да изброявам другите хобита ще го приемете за спам ;)И да не забравяме Хондето , което от днес отново ме кара да се усмихвам искрено и широко;)
|
|
| |
Jack | Дата: Четвъртък, 07.02.2013, 23:30:21 | Message # 20 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Atlanta/United States
Група: Напреднали
Съобщения: 255
| И аз тука. На 40 съм ама се чувствам малко поостарял на към 25. Миналата година се чувствах на 18! Монтьор съм и връткам ключове от 17 годишен. Работя в Goodyear и хобито ми е нищо да не правя. Девиза ми е "Остави днешната работа за утре за да си имаш и за другиден". А забравих за Прелюда - обичам го! Тоя ми е шестия.
|
|
| |
Venci | Дата: Сряда, 20.03.2013, 13:32:08 | Message # 21 |
Шодан (1)
Група: Новобранци
Съобщения: 9
| Привет колеги! Това е първия ми пост и реших че тук е най подходящото място. На 40г съм, от тях Хондаджия през последните 11. В момента карам 5та генерация Прелюд и 600 кубиков CBR. Занимавам се с програмиране.
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 20.03.2013, 14:18:20 | Message # 22 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Добре дошъл Много програмисти, много нещо
|
|
| |
NSBOP | Дата: Сряда, 20.03.2013, 15:22:39 | Message # 23 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Добре дошъл! Мога да ти дам добра идея за втори пост - ей тука така http://preludebg.com/forum/9
|
|
| |
Venci | Дата: Сряда, 20.03.2013, 16:27:48 | Message # 24 |
Шодан (1)
Група: Новобранци
Съобщения: 9
| Като гледам тук има много красиви машини, моята няма какво ново да покаже, но ще постна снимки като мине на автомивка. При мен удоволствието от тая кола е свързано повече с поведението на пътя отколкото с визията.
|
|
| |
mechy | Дата: Неделя, 07.04.2013, 15:37:43 | Message # 25 |
Сандан (3)
Съобщения: 68
| Здравейте,колеги! Поради размирните коментари и всичките караници,които се случиха,все пак искам да споделя нещо за себе си,за да не си мислят хората,че падам от Марс с цел да се заяждам с хората и да правя дребни тарикатски постъпки.
Казвам се Владимир Младенов от гр. Видин и съм студент 5-та година в УАСГ специалност архитектура,катедра Интериор и Дизайн в архитектурата,занимавам се с интериорен дизайн 4-та година,профисионално изработвам мебели от ПДЧ и МДФ с моя баща,който ме е научил на всичко в живота,най-вече на да бъда лоялен.
П.П. Ако някой има нужда от подобна услуга изработвам интериорни решения на АрхиКад и Дизайн Синтез и малко 3Д Макс,в повечето случаи абсолютно безплатно,ще се радвам някой да ми постави още една нова и сложна задача и да си бъдем полезни взаимно.
|
|
| |
dominiko | Дата: Неделя, 07.04.2013, 20:19:18 | Message # 26 |
Годан (5)
Град/Държава: Shumen/Bulgaria
Съобщения: 139
| Нека и аз да споделя малко инфо. Казвам се Метин Мехмедов, живея в Шумен, работя в завод за обработка на алумин, основното ми хоби е хонда и драга(улични гонки на тоя етап), обичам да цъкам на пс3 понякога.Живея с приятелката си и декември живот и здраве ще ставаме трима :). Ей това в ръцете ми е наше производство - субфрейм :P.
Редактирано от dominiko - Неделя, 07.04.2013, 20:20:43 |
|
| |
ggushterov | Дата: Сряда, 03.07.2013, 17:44:01 | Message # 27 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
| Айде и аз да се включа На 28 години от Панагюрище. Основно се занимавам с производство и търговия на дрехи (шифашки цех). По образование съм преводач и програмист като второто така и не го завърших. Имам дете на 5 години и съм женен от 4 (мое си е детето само че се ожених след като се роди ). В последно време (4 години) съм и Млад фермер по мярка 112 и си гледам лешници. Хобита ми са риболова, туризъм и наДпиване с приятели (ако може 3те наведнъж е най-добре )
Редактирано от ggushterov - Сряда, 03.07.2013, 17:45:45 |
|
| |
Shoty | Дата: Сряда, 03.07.2013, 18:16:14 | Message # 28 |
Сандан (3)
Съобщения: 79
| Да се представя и аз. Името ми е Никифор Борисов, все още 29 годишен от София. Съжителствам с моето скъпо девойче от 7 години, което за мое нещастие кара повече прелюда от мен
По образование се водя "бизнес администратор", в момента се забавлявам в две насоки:
1. Ефективност и управление на бизнес процеси (за съжаление, основно в намаляване на оперативни разходи) в "Японска компания" с Български "мениджмънт" 2. Млад фермер по телефон 112 и отглеждам червейчета
Хобитата ми бяха пиенето на ракия, електронните игри и хондите.... Сега хобитата ми са 2 кученца, ремонт на къщата и поддръжка на Citroen Xantia.
От другите, ракията изветря...за игрите не остана време... а прелюдчето се драйви съботно-неделно (ако девойката ми пусне фандък).
|
|
| |
Вальо | Дата: Сряда, 03.07.2013, 21:33:26 | Message # 29 |
Сандан (3)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 53
| Здравейте казвам се Валентин Канев на 28год.. Карам Прелюд от 4-5 години и чак сега скоро разбрах за форума. От Бургас съм кв.Крайморие, живея с моята любима и септември ще вдигам сватба. Завършил съм морско училище и пътувах с корабите,но сега работя на летище Бургас като Рентгенов Оператор ( ужас ). Хобито ми е като имам лев да запаля Прелюда и да обикалям из България.
|
|
| |
bumblebee | Дата: Четвъртък, 08.08.2013, 21:31:35 | Message # 30 |
Нидан (2)
Съобщения: 34
| Айде, здравейте и от мен! Казвам се Моника, на 26 съм (повече няма да споменавам на колко години съм, че ме втриса) работя като продавач-консултант в магазин за бижута. Мечтая да работя в представителството на Хонда за България и работя в тази насока. Естествено обожавам автомобилите от малка, освен тях като хобита обичам да слушам музика (основно хип-хоп), да танцувам и когато имам време да рисувам. Израстнала съм по язовирите, така че подкрепям рибарите
Моника
|
|
| |