Закупуване на части от Англия
|
|
aλexandro | Дата: Петък, 09.03.2012, 11:43:57 | Message # 16 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
Статус: Офлайн
| Разкажи все пак какво се е случило. Аз вероятно ще продължа да си пазарувам през тях, тъй като е изгодно. Всичко на всичко ми струваше 4,75 лв вкл. доставката по Спиди до Враца
|
|
| |
sCoff | Дата: Петък, 09.03.2012, 11:57:50 | Message # 17 |
Dreamer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 336
| С няколко думи - Пратиха ми с Еконт нечии нов спойлер за Мазда (цената му беше дебела). На разписката пишеше "Детски стоки". Може да изглежда незначително, но можех да си го задържа и никой нямаше да разбере какво се е случило и да докаже, че съм получил спойлер, а не пакет ползвани памперси. Реших да им го върна и им пратих имейл. Извиниха се и поискаха да им го пратя обратно. Реших да не оставям така нещата и им пратих още един, този път гневен имейл, за това колко са безотговорни и как могат така да изпращят стоки, без да са сигурни за получателя и как поне могат да проверят по телефона дали е моя стоката преди да ми я пратят, когато не са сигурни чия е. Спазих добрия тон, но бях доста критичен. На това писмо не ми отговориха
|
|
| |
schnapps | Дата: Понеделник, 19.03.2012, 00:43:38 | Message # 18 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 241
| Taка....бихте ли ми обяснили стъпка по стъпка как става цялото пазаруване чрез ebay,понеже не съм пазарувал от там,а днес за малко да стане "белята" До колко разбирам от Габко е най-евтино,имам регистрация в ebay и съм до там
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 19.03.2012, 01:03:33 | Message # 19 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Правиш си регистрация в Gabco и в eBay въвеждаш техният адрес с твоето име както е обяснено в сайта на Gabco.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
schnapps | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 19:11:30 | Message # 20 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 241
| Колеги,нали при търг в ebay се дава place bid за наддаване-след това прави ли се нещо друго....,понеже при едно мое наддаване скоро за едно крило,само съм си мислил,че съм наддавал.После видях,че буквите от ника ми не излизат в крайната bid таблица и слава Богу,че не спечелих търга,че щях да си скубя косите
|
|
| |
sCoff | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 19:37:54 | Message # 21 |
Dreamer
Група: Приятели
Съобщения: 336
| Правиш регистрация там от където ще ти е удобно да си взимаш стоката
Collection in Person означава, че не предлага доставка. Можеш да го попиташ за евентуална такава или да се свържеш с транспортната фирма която си избрал и да попиташ колко ще струва да го вземат. Предполагам има и други начини. Споделям го защото и аз пазарувам от скоро от ebay и в началото... Когато решиш да участваш в търг задаваш залог и после ще те попита за потвърждение. След това ще те попита дали искаш да дадеш максимален залог. Това е най високата сума която би платил за предмета за който наддаваш. Отново ще те попита за потвърждение. След това пак ще ти изкара прозорец за максимален bid. Него го затваряш. Тази опция ти дава възможност да залагаш автоматично да с минимален bid над офертата на конкуренцията и така докато не стигнеш тавана, който си заложил. Помага ако някой реши да те качи в последните секунди.
Редактирано от sCoff - Понеделник, 26.03.2012, 20:05:55 |
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 03.12.2012, 17:37:45 | Message # 22 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Вече имат и доставка от Германия Днес ги питах лично за това и те ми казаха, че в началото цената на килограм щяла да бъде по-висока (около 4лв) но ако има достатъчно желаещи щяла да падне до 2.20 като другата.
|
|
| |