Кратки и бързи въпроси.
|
|
xiryne | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 02:48:11 | Message # 2641 |
Сандан (3)
Град/Държава: /
Група: Напреднали
Съобщения: 73
Статус: Офлайн
| Не съм искал да излезе така.. съжалявам за което ! Просто смятам ,че новите коли.. който са над 10/20к (среден клас) нямат нещо повече от Прелюда дори му отстъпват!
П.п: Не смятам ,че изглежда циганско.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 10:07:14 | Message # 2642 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| batkosio гледай. Той е царя на интериорните аудио/видео модификации.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 11:18:47 | Message # 2643 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
| Кои нови коли,кой среден клас?Нещата не се сравняват точно по този начин.Ако хванеш базовия модел,нещата са доста назад и разликите са огромни.С кое точно му отстъпват, като става дума за удобства и екстри?С борд-комп,подгрев къде ли не,парктроник,имобилайзер,памет седалки,системи за сигурност,системи за контрол и т.н.???Как точно сравняваш спортно купе с автомобил среден клас?Кой точно е средния клас?Фиат пунто,мерцедес-Е,Пежо 508,608,Москвич-408.Та половината прелюди,дори климатик нямат,нещо нормално дори и за най-евтините коли в 21век. Що за смешно сравнение....
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
guroo | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 13:01:47 | Message # 2644 |
Годан (5)
Съобщения: 111
| Quote nightfighter ( ) Стига да ти се занимава, тези неща от кита които си показал можеш да ги вземеш почити без пари от Хонда ЦРВ, даже ще е по-лесно понеже филтъра е едно цяло парче.Примерно от някоя с дясна дирекция,на които цялото парно го хвърлят по моргите.След време може и аз да се позанимавам с това
Нещо не си получавам нотификейшаните от форука за лични и за отговори след пост, та за това ми се бави отговора
Мерси за света и ще го пробвам. Имам акорд под ръка за части и ще е евтино, за ЦРВ ще се разровя, но главното, което ме интересува е, дали пластмасата (кашачето) на филтъра ще стане имам филтър за купето купен чисто нов (два сепарирани са) ще пасне ли на ЦРВ филтърната кутия? Идеята беше да се изреже заготовката на прелюдовата и само да се вкара новите филтри, "легенчетата" и капачето, като на капачето най-много държа - да не се разтропа, разтрака и тн след време
|
|
| |
guroo | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 13:07:05 | Message # 2645 |
Годан (5)
Съобщения: 111
| Quote xiryne ( ) Идеята ми е , че намерих "цд-та" за около 130лв. с 4/1 дисплей . Във авал ми излиза много-тегаво около 500лв. за двдто(мп3,мп4 итнт) с камерата без монтажа. eDaniel, просто ме "сърби" наскоро си сложих централно .Просто искам да си нагодя колата.. според мен по-нищо не отстъпва на новите кошници.
Ако държиш на камерата, потърси в ОЛХ има 2 дабалдина на MACROM стари модели, но и двата поддържат камера за задно виждане. Имат USB, DVD, а дори единия и навигация. В другата ми кола съм с MACROM По-стар модел, слаган в TOYAGA и не е мръднал, не съм вързал камерата за задно виждане, но я поддържа като опция. Тези китайски мултимедии не си заслужават инвестираното време да го монтираш и демонтираш. Много бързо започват да дават фира и то дразнещи проблеми, от типа да ти премигва тъча, копчетата или спойки на платката да си заминат. Ако държиш на камерата - потърси някой по-читав "китаец" с андроид, поне да имаш iGO или друга навигация. Ако само искаш дабалдин за слушане на музика - потърси втора ръка ALPINE, PIONEER, JVC, SONY - дежурните заподозрени до 200 лева можеш да си с хубав дабалдин...
Поздрави!
|
|
| |
bardyzi | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 14:55:00 | Message # 2646 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 332
| Относно филтъра за купето,мисля,че Прелюд 5 след 99г. си има оригинално филтър,няма ли да е по лесно от него.
Животът е кратък. Трябва ни скорост, за да постигнем това, което желаем. С.Хонда
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 28.11.2016, 17:30:34 | Message # 2647 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote xiryne ( ) Не смятам ,че изглежда циганско. Ти беше показал линк към едно мониторче което се слага на таблото на стойчица, за него говорех! Това с с двойния дин е готино,все пак зависи и какъв плеър ще сложиш, аз съм сложил един 2 дин Панасоник, ама нещо му се прецака тъча и ще видя с какво ще го сменям.
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 29.11.2016, 00:19:04 | Message # 2648 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Първо въпросната снимка няма нищо общо с китайската куротресина дето показа преди това. Второ снимката пак си е цигания с тая миризливка забодена там и тоя умрел къпхолдер (поставка за чаша ) . Освен това и некъв кабел се мота . Ето как трябва да изглежда всичко .Плеър с dvd ,dolby digital ,dvd, Bluetooth , Навигация и задна камера
Всичко изчистено и стилно . Никаде не стърчат излишни кабели . Само дето цялата тая работа струва 1К евра .
Или събираш кинта и го правиш както трябва или изобщо не се занимаваш. Това е все едно да идеш за седмица на море ама не на готин хотел а на бунгало в Ахтопол па и сам да си готвиш . Ако е второто по добре да си седим дома . Лично мнение.
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 29.11.2016, 19:33:28 | Message # 2649 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Ццццц, ей какъв скромен си се родил брей
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
nightfighter | Дата: Вторник, 29.11.2016, 20:36:06 | Message # 2650 |
4G H22A 4WS MT
| Аз съм (бях) монтирал един много изчистен Panasonic ,
който въпреки че е доста стар модел много ме кефи. Качеството на музиката е страхотно и няма нищо общо с Китайския 2 дин Xtron който също имах,но освен че не свиреше добре и гадно стъчеше напред. Иначе шукарийски функции китайчето имаше два пъти повече от панасоника, но се радвам че го разкарах. За съжаление ми се строши тъч скрийна на панасоника и не мога да намеря друг.Ще видя какво ще слагам,може да сложа един оригинален DVD от ЦРВ 2 ген, но засега стои празна 2 дин дупка Ще го мисля напролет!
Редактирано от nightfighter - Вторник, 29.11.2016, 20:55:21 |
|
| |
dakh93 | Дата: Сряда, 30.11.2016, 19:33:44 | Message # 2651 |
Сандан (3)
Съобщения: 67
| Добър вечер колеги,искам да попитам какъв е типа на цокъла на предните и задните габарите?
|
|
| |
NightRider | Дата: Сряда, 30.11.2016, 19:45:23 | Message # 2652 |
Aristocrat
| Quote eDaniel ( ) Ццццц, ей какъв скромен си се родил брей Мноо ясно . Отдавна не вярвам на максимата ,че скромността краси човека . Т'ва са глупости. Веско ,пиши кой модел ти е Панасоника да видя мога да ти намеря такъв за коледа
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 30.11.2016, 23:16:15 | Message # 2653 |
4G H22A 4WS MT
| Panasonic CQ-VW100N , тъча е еднакъв и с Panasonic CQ-VD5505 , има и една буква след номера, примерно: CQ-VD5505 U-N-W-L CQ-VW100 U-N-W-H но тя е без значение за тъч скрийна, това са модификации на плеара, самият тъч е с номер:N2BAAYY00020 или N2BAAYY00055 Ако ти изпадне нещо свиркай
Редактирано от nightfighter - Сряда, 30.11.2016, 23:18:05 |
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 01.12.2016, 23:13:48 | Message # 2654 |
Aristocrat
| .Веско тоя твоя магнет у колата от 44-та година големия сняг бре ,снег вали ние сено косиме Бая е антика . Ама не се отказвам.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 01.12.2016, 23:56:20 | Message # 2655 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Не се прави на модерен бре,ти си с ВЕФ у прелюда
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |