Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
... MY SOUL
ggushterovДата: Четвъртък, 19.09.2013, 21:23:18 | Message # 61
Кудан (9)

Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1123
Статус: Офлайн
но за 500 лева извинявай ама все ще се движи 1 година без да пипаш нищо и ще го засилиш за скраб и скачаш на следващият

Не е задължително да се движи и 1000км, знам от опит. Веднъж киснах като идиот във Франция заради една такава за 300 паунда. Накрая ми излезе по скъпа от такава със ляв волан заради платформата която се наложи да ме прибере. Тея по 200-300 паунда са или SORN или за нищо не стават. За по-малко от 500-600 не си заслужава да се гледа и то ако е за части. Хубавите които си заслужава да се купят и карат са над 800 паунда.
800Х2.5лв=2000лв+докарване 1500лв = 3500лв - batkosio продава една за 2900лв а и не е само тя тук в БГ на тези пари. По-добре да си я вземе от тук ако ще си купува кола с десен волан. Поне моето мнение е такова де, но като гледам момичето и без това си иска нейната в Англия - що пък не. Няма само ние да караме с десен волан, да видят и те малко "обратно" движещи се автомобили :D

VSEДата: Неделя, 22.09.2013, 17:27:45 | Message # 62
Годан (5)

Град/Държава: London/United Kingdom
Съобщения: 102
Харесвате ми  , дано не пропусна следващата национална, та да  се видим на живо и да обсъдим всичко:)  
Както вече написах - щом мога да я регистрирам и карам така в UK, няма да сменям дирекция, но ако се наложи си имам хора за това в Бг, които няма да ме одерат толкова. 
Колкото до евтинийките тук, я да проверим:
http://www.gumtree.com/honda/uk/honda+prelude
Поне моето животно си го познавам, знам кое е сменено, с какво е сменено, колко е ръждата, как са токовете, колко харчи, къде са слабите местенца и то точно заради удара...
Аз съм малко   , като кажа нещо и това е. Жена бе.....  . Сваляла съм човек от хондата, само заради изречението: " И таз бракма колко още ще изкара?"  

"..А между другото обичам котки,даже си гледахме една 9 години! п.п.с. Явно за мен, няма да има хондени подаръчета от Лондон! Ама нищо,свикнал съм, все на мен се случва да казвам че царя е гол!"

Сериозно, nightfighter? :D

'Аз примерно, харесвам модела,конкретната кола не е нещо особено за мен,как да се влюбя в кола??Все едно да обичам обувките си,или четката за зъби..."
Аз не отричам, че имам смущения и понякога чувам гласове...хахахахха...пък и навремето гледах http://www.youtube.com/watch?v=aJ5M11m9vI0  , та явно още ме държи... ;)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda,1906-1991

VSEДата: Неделя, 22.09.2013, 17:29:34 | Message # 63
Годан (5)

ggushterovmusic

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda,1906-1991

nightfighterДата: Неделя, 22.09.2013, 19:55:55 | Message # 64
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Quote (VSE)
Сериозно, nightfighter?

Koe? За хондените подаръчета ли? Това е ясно!  :D   А, ако става въпрос за котката,щом съм го казал,значи е така!Няма да се лъжем я, и то за една котка  :D
И не се сърди де, това че моята гледна точка не съвпада с твоята, няма да доведе до свършека на света ;)
Желая ти успех!

VSEДата: Неделя, 22.09.2013, 22:55:04 | Message # 65
Годан (5)

nightfighter, цял ден ти търсих подарък  :D
Та...намерих това...

, ако не ти хареса....ще ти пратя като на момичетата  :)
Приложени файлове: 0802481.jpg (90.2 Kb)

VSEДата: Неделя, 22.09.2013, 22:59:37 | Message # 66
Годан (5)

bumblebeeaddissta, има в червено, зелено и синьо, ако ви харесват, казвайте да ги взимам  :)
Приложени файлове: 1256614.jpg (268.3 Kb)

VSEДата: Неделя, 22.09.2013, 23:12:33 | Message # 67
Годан (5)

Харесах и едни други, и ще го докарам на бит-пазар  :) , ама ще ви ги пусна и тях:

и докато съм на нинджа вълна ( а аз винаги съм:))))

Приложени файлове: 7800841.jpg (22.5 Kb) · 4841462.jpg (12.6 Kb) · 7178063.jpg (39.9 Kb) · 6196063.jpg (35.1 Kb) · 1025073.jpg (41.1 Kb)

addisstaДата: Понеделник, 23.09.2013, 14:24:02 | Message # 68
Годан (5)

Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 147
VSE, kiss   heart

Honda Prelude 2.3 4WS

MkillaДата: Понеделник, 23.09.2013, 14:25:54 | Message # 69
5th gen F20A4

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
Тия нинджи са готини много.Тук не съм ги срещал точно тези но като цяло тези фигурки са страшно готини.

Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold
Honda Civic FN2 Type R - now
Honda Civic Aerodeck - now

VSEДата: Понеделник, 23.09.2013, 19:58:37 | Message # 70
Годан (5)

http://www.myninjawarrior.co.uk/shop/index.php?cPath=89

:) линк към селото на нинджите  assassin
Аз ще се онинджам яко:)

nightfighterДата: Понеделник, 23.09.2013, 23:37:22 | Message # 71
4G H22A 4WS MT

Vse,очарован съм от подаръка! Невероятно ми харесва ,и през ум не ми минаваше, че ще се сетиш и за мен! Трогнат съм! Наистина! heart kiss

VIPER-CHДата: Понеделник, 23.09.2013, 23:52:33 | Message # 72
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
Тоа стикер жена ти ще го хареса ли  :D

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

nightfighterДата: Вторник, 24.09.2013, 00:07:57 | Message # 73
4G H22A 4WS MT

Quote (VIPER-CH)
Тоа стикер жена ти ще го хареса ли
Що бе,то е за ,,all female passengers" таман ще си припомним тинейджерските години :D Пък,ако призива се възприеме от Vse,от приятелките на Vse,и от приятелките на приятелките на Vse, с радост ще се жертвам за общото благо :) Кво беше? Нещо от рода ,, изгори за да светиш", поне с добро ще се сещате за мене ха-ха -ха.
Колежке,поръчай стикери за всички и популяризирай идеята отвъд ламанша!Нека се възприеме у нашата страна като модно чуждестрано течение, и всички от този скромен фен клуб, ще сме ти навеки благодарни,независимо от последиците :)

Редактирано от nightfighter - Вторник, 24.09.2013, 00:11:03

VSEДата: Вторник, 24.09.2013, 01:53:16 | Message # 74
Годан (5)

Sorry, nightfighter, никакви стикери за теб.....

VSEДата: Вторник, 24.09.2013, 01:56:46 | Message # 75
Годан (5)

Защото.... малеееееей, да ти е  честита дъщеричката!  :)  
Сорка, ама сменям стикера с това:
Приложени файлове: 3947938.jpg (49.7 Kb)

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda