Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
bforce
eDanielДата: Четвъртък, 09.01.2014, 01:41:07 | Message # 16
CULTIST
4G BB2 H22A MT

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
Калобрани в цвета на колата седи супер, но е непратично ако караш колата много. Аз също бих ги оставил необоядисани - иначе трябва да им треперя да не ги закача някъде.

プレリュード 夢のカ

galev_90Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 10:24:48 | Message # 17
Хачидан (8)

Група: Приятели
Съобщения: 592
Супер се получава всичко.Дигиталния километраж, е уникална работа.Направо ми остават очите.Имам едно питане към хората с тези километражи.Гледам че тези километражи са в мили, не е ли неудобно да караш и да се чудиш с колко караш, ако не се заглеждаш в малките цифри, който уж са за километри?

nightfighterДата: Четвъртък, 09.01.2014, 14:09:54 | Message # 18
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Quote galev_90 ()
не е ли неудобно да караш и да се чудиш с колко караш, ако не се заглеждаш в малките цифри, който уж са за километри

Въпрос на навик, като покараш се свиква и не ти прави впечатление :) То като караш  не гледаш километража непрекъснато.
Има и JDM версия която е в километри, но e RHD и трябва да преправяш за LHD което не е лесно.Километража на колегата е USDM версия,  LHD,но те пък нямат (или поне аз не съм виждал) лампичка за 4WS.Като допълнение има още и UKDM версия дигитален километраж, RHD  пак в мили - прилича доста на показания от колегата,също така и  EDM версия LHD в км, със 4WS и SRS лампички,но много трудно се намира - съответно LHD километражите са доста скъпи.

preludeДата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:50:21 | Message # 19
Годан (5)

Съобщения: 149
Поздравления че искаш да го върнеш в по-изчистен вид.
Спойлера отзад се казва Evo wing ама кофтито е че като напишеш само това излизат за Митсубишитата.
Напиши и Супра отпред и излиза каквото ти трябва горе долу:)

bforceДата: Събота, 11.01.2014, 20:05:07 | Message # 20
Годан (5)

Град/Държава: /Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 145
Малко остана, ето го и новия цвят :)
Приложени файлове: 3784933.jpg (298.5 Kb) · 4404637.jpg (332.1 Kb)

bforceДата: Събота, 11.01.2014, 20:35:45 | Message # 21
Годан (5)

А ето какво стана с предния ми лип. Малко по-голям стана от колкото го мислех, избързах със слагането на планките дето ще го държат за бронята и после късно видях, че е малко по-висок. Но според мен го направих симетричен.
Приложени файлове: 8715449.jpg (281.3 Kb) · 1757551.jpg (366.7 Kb)

Редактирано от bforce - Събота, 11.01.2014, 20:36:18

nightfighterДата: Събота, 11.01.2014, 21:07:33 | Message # 22
4G H22A 4WS MT

Много хубава е станала, и цвета е супер.Единствено предния лип, лично  мен не ме кефи, но важното е на теб да ти харесва.
Лично аз бих си сложил оригиналния или едно полиуретаново липче от общите поръчки, има един модел в който могат да се вградят малки лед фарчета.Но това може и на по-късен етап да го направиш, и без това мисля че този лип няма да изкара дълго, все някъде ще го закачиш и ще даде фира :)

bforceДата: Събота, 25.01.2014, 19:03:24 | Message # 23
Годан (5)

Праговете ми не паснаха. Явно Прелюда, на който бяха е бил с издути калници, все едно бяха от друга кола. И така и не намерих други прагове, които да ми харесат за това си взех оригинални + предни калобрани. Времето обаче се развали и не остана време да ги сложим на колата. Освен това имам да слагам гърне FK, сега съм само с накрайник. За джантите така и не остана време да ги сложа преди да се развали времето. След това остават само дребни неща. :)
В крайна сметка реших да оставя акордовия лип черен заедно с калобраните праговете и снегорина отпред.

ПП: Като се стопли времето ще преценя дали ще оставя снегорина отпред, или ще си сложа малкия OEM лип и ще си търся амортисьори и пружини да я смъкна, че така мога да си тикна обувката между гумата и калника и не ми изглежда добре. Също тогава ще реша съдбата и на спойлера.
Приложени файлове: 0615515.jpg (187.9 Kb) · 8791050.jpg (203.3 Kb)

Редактирано от bforce - Събота, 25.01.2014, 19:09:21

persssiДата: Събота, 25.01.2014, 19:19:11 | Message # 24
Хачидан (8)

Съобщения: 549
Браво, супер е, когато видиш готина кола с лъскава и хубава боя, прави я да изглежда сякаш 100 пъти по добре от другите. :)
Сподели само как докара такъв луфт между задната броня и калника, това за мен направо граничи с фантастиката и ако ми гарантираш, че и моята кола, ще стане така, още утре ще ти я докарам да я боядисаш :) !!!

Задният лип и калобраните са супер според мен и при твоя цвят на колата пасват перфектно, дори като са черни, а и както Дани писа, ще са по-практични така, небоядисани. Но пък предния лип, ако навали много сняг, ще трябва да го сваляш :D !

bforceДата: Събота, 25.01.2014, 20:31:15 | Message # 25
Годан (5)

Тази работа ще трябва да питам майстора ми, на когото е и заслугата. Аз само помагах и се учех където и с каквото можех, но за съжаление ме нямаше до колата при боядисването и слагането на броните. Но какво да ти кажа, човека е един от най-точните хора, които познавам. Прави ми я все едно си прави собствената кола. :) А и я прави през свободното си верме, защото вече не си изкарва прехраната с това.
А за снегорина отпред, него сам си го правих и както казах стана по голям от колкото исках и не съвсем симетричен. Идеята ми беше да наподобява този.

Редактирано от bforce - Събота, 25.01.2014, 20:51:43

NightRiderДата: Събота, 25.01.2014, 23:29:05 | Message # 26
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Супер е станала .А и цвета ме кефи . Браво. :)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

nightfighterДата: Неделя, 26.01.2014, 00:31:32 | Message # 27
4G H22A 4WS MT

Липчето винаги може да се смени, това е дребна работа и не трябва да те притеснява. Много хубава е станала, и цвета е много готин.
Със здраве да си я караш!

bforceДата: Петък, 21.03.2014, 17:48:22 | Message # 28
Годан (5)

След като ми досвидяха 200+ лв. за type R волан, алтернативния вариянт беше това. Кожен от Прелюд 5 :)
Приложени файлове: 4599142.jpg (145.4 Kb)

bforceДата: Сряда, 14.05.2014, 14:17:55 | Message # 29
Годан (5)

Във връзка с новия закон за шумните ауспуси  fuck
Приложени файлове: 4267035.jpg (58.6 Kb)

bforceДата: Вторник, 11.11.2014, 17:26:08 | Message # 30
Годан (5)

Малко да обновим темичката :)
Приложени файлове: 0952267.jpg (22.9 Kb) · 7079810.jpg (395.9 Kb)

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda