Prelude by Mkilla
|
|
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 30.10.2014, 19:14:30 | Message # 121 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Тази марка не е лоша Имам добри отзиви от Блупринт,особено за задни направо са си перфект
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Mkilla | Дата: Вторник, 18.07.2017, 18:57:23 | Message # 122 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Бях занимарил "малко" колицата и темата като цяло.Като гледам 3-та година не съм писал та да раздвижа малко След като ходих на реглаж се оказа, че няма как да се направи такъв при здрави накрайници.Проблема е, че от едната страна са цитирам "заварени" един за друг.Явно от последният реглаж някой много е натягал + кал, пясък, ръжда по резбите и положението е "чудно".Трябваше да сменям и дискове + накладки на 4-тирите колела а тези които имах вече бяха заминали при колеги.От там се наложи да взема направо нови комплекти.Имам за смяна и долен шарнир ( отлагам го 3 години уж с лек луфт ) и горен такъв. Лекинко прах
Взех предни дискове АТЕ + накладки Pagid които монтирах, а задни дискове Ashika като накладки не съм решил още но ще заложа на Pagid или ATE.Ще напиша отзиви за предните като минат 4-500км но като цяло няма свирене и други музики от предните спирачки още от самото начало.Единствено ме е яд, че не смазах водачите, че забравих да купя пастичка но ще го направя при смяната на задните и ще комбинирам и предните. Ако някой ползва някаква различна от АТЕ/Textar CeraTec за водачи нека да сподели, че ще трябва да взимам така или иначе.
Ето и част от другите части на които ще заложа :
Вътрешен накрайник съм поръчал ОЕМ от Бултрако, не мисля да рискувам с друг заради труда който се налага при смяната.Не, че е много голям но не е и като да смениш накладки. Общо взето колата си иска нейното.Трябва и боя за освежаване и оправяне на деруги но това ще е на един по-късен етап.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Вторник, 18.07.2017, 19:03:55 |
|
| |
Mkilla | Дата: Вторник, 25.07.2017, 17:23:27 | Message # 123 |
5th gen F20A4
| Малко папарашки снимки на това което чака
На 2-рата снимка леко се показва ето това:
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
xtuners | Дата: Вторник, 25.07.2017, 19:49:35 | Message # 124 |
Годан (5)
Град/Държава: Vladaya/Bulgaria
Съобщения: 130
| оригинален ли е? От къде го придърпа? На мен ми остана само той и решетката от целия кит.
http://www.xtuners.com
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Вторник, 25.07.2017, 20:48:04 | Message # 125 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
Mkilla | Дата: Вторник, 25.07.2017, 20:57:07 | Message # 126 |
5th gen F20A4
| Знам, че го имаше, гледах го и се чудих кво да правя докато накрая ти го продаде.Имаше една тема в някой от чуждите форуми в които имаше спор дали не е гейско с него.Честно казано нямам идея дали е или не е но мен ме кефи как стои а и си е ОЕМ-ска екстра в крайна сметка.Виж спойлер за заден капак ОЕМ-ски не ми харесва хич но то пак е въпрос на гледна точка
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Вторник, 25.07.2017, 21:02:29 | Message # 127 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
Mkilla | Дата: Вторник, 25.07.2017, 21:18:35 | Message # 128 |
5th gen F20A4
| Аз ако гепя такъв точно, спойлера ще ми е все едно дали го има но на Ф-20ката този е + 10 коня
|
|
| |