Автоматичен обтегач за Н22
|
|
ZAPPA | Дата: Неделя, 14.04.2013, 23:47:06 | Message # 1 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
Статус: Офлайн
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 14.04.2013, 23:58:29 | Message # 2 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| Според мене единствената причина да заменят доказалия се надежден автоматичен обтегач е по- високата цена спрямо обикновенния обтегач от Н23.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 15.04.2013, 00:14:10 | Message # 3 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| И аз съм го чувал това но смятам,че щом дръпнатия е сложил автомат,така трябва да си е!
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 15.04.2013, 22:50:08 | Message # 4 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Незнам кое точно е вярно, но съм чувал, че автоматичните обтегачи правят проблеми, което идва според мен най-вече от това, че не се сменят по план. Другото, което съм чувал за автоматичните е, че не дават признаци за това, че ще се случи нещо (проблем). Според мен ако се сменя автоматичния обтегач според заръките на Хонда няма да има ядове. Но пък точно тук идва чара на ръчния (поправете ме ако греша), че той е по-издръжлив във времето. С нашите заплати и при цените на частите може би изборът е направен предварително.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Понеделник, 15.04.2013, 23:54:58 | Message # 5 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| Имаме кьсмет че караме едни от най надежните марки и практиката го показва . Но ще е грехота при всичките пари които ги даваме за подобрения и тунинги да се пести от такова важно капиталовожение като обтегача. То и без друго колата почти не се чупи като цяло и неиска кой знае какви пари за подрьжка. Ние за това ги ъпгрейдваме защото няма какво да правим по тях хаха Тук сме пак добре че имаме 2 ролки и хидравличен обтегач. Субаруто има 4 ролки и хидравличен обтегач.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
|
dominiko | Дата: Вторник, 16.04.2013, 06:23:26 | Message # 7 |
Годан (5)
Град/Държава: Shumen/Bulgaria
Съобщения: 139
| И аз съм с механичен. Има една доста интересна разлика - в магазина ролката за 2.2 беше 70лв, а за 2.3 30лв. Аз направих пък друго. Този болт на който лежат двете ролки го преправихме. Поръчах си частите за коверсия към такова като на 2.3 , махнах ролката на балансиращите валове( аз не ги ползвам), направихме една резба на болта, стегнахме с една шайбичка и всичко заспа.
|
|
| |