Регистрация на внесен автомобил от Холандия(Европа)
|
|
batkosio | Дата: Сряда, 17.07.2013, 09:13:12 | Message # 16 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
Статус: Офлайн
| Quote (THE_VIPER) НАЙ-НАКРАЯ УСПЯХ ДА Я РЕГИСТРИРАМ Честито! Ама си струва мъките, нали, като знам какъв красавец е Само безаварийно каране ти пожелавам!!!
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Сряда, 17.07.2013, 19:17:59 | Message # 17 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| Колко струва самия преглед ? Жалко че без катализатор нестава. КОлко струва катализатора? Ще трябва да тьрся от някьде на заем втора употребе от някоя морга или да го взема под наем :)) хахаха Егати циганията .....
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
Редактирано от mom4i74 - Сряда, 17.07.2013, 19:20:59 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.07.2013, 19:52:57 | Message # 18 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote (mom4i74) Жалко че без катализатор нестава. КОлко струва катализатора? Ще трябва да тьрся от някьде на заем втора употребе от някоя морга или да го взема под наем :)) Купи си катализатор от бензинова лагуна1.8сс. 96-97г.Той е филтър и не струва пари,не ги изкупуват,че няма ценно вътре.Почти същата форма и дължина е като оригиналния на прелюда,само режеш фланците и заваряш прелюдови.Ако нямаш фланци аз имам.Само кажи и ще ти ги запазя така или иначе ще ти трябват временно при регистрация. Имам един човек дето купува катализатори,ще го питам за филтри.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
THE_VIPER | Дата: Сряда, 17.07.2013, 21:08:32 | Message # 19 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
| Адаш,благодаря,струваше си наистина .. все пак си ми бе мечта Момчи,аз верно забравих да спомена колко беше прегледа .Като говорихме с тоя агент по телефона ми беше казал 390 с ддс.След прегледа обаче се оказа че тряа да платя 490 пак с ддс(мисля че заради това ,че гумите ми не отговаряха).Катализатор аз сложих нов във един специализиран сервиз за изпускателни уредби,универсален е има си няква измислена пита вътре и кой знае каква работа не върши.Струваше мисля 165 лева, но ако ще слагаш само за да минеш прегледа,ако успееш да намериш от някъде на старо,мисля че е по-добрия вариант.Цигания и още как... Жорката,добър съвет е дал да продължава все така
Редактирано от THE_VIPER - Сряда, 17.07.2013, 21:10:10 |
|
| |
mom4i74 | Дата: Сряда, 17.07.2013, 22:46:02 | Message # 20 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
| Много ви благодая за сьветите и инфото банда
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 18.07.2013, 00:37:00 | Message # 21 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Вързали сте се на тяхната игра и затова са ви разкарвали толкова. Ако не си сигурен,че това е двигателя с който колата е произведена,задължително трябва да заличиш номера,още преди да отидеш в КАТ,ще си спестиш много неприятности и разкарване. Аз когато регистрирах колата на жена ми ,нов внос от Германия също опитаха да се заядат, защото не можел да намери къде е номера на двигателя ( в интерес на истината не съм го пипал, ама на Дайхатсуто е на толкова терсене място, че ако не го знаеш, никога няма да го намериш,в последствие го видях чак когато свалих главата на двигателя за ремонт) Вдигнах рамене и му викам,,ами търси си го бе, нали това ти е работата, аз отивам отвън да пия кафе, като си готов ме викни" и го зарязах с колата на канала в халето.Оня се видя в чудо,обикаля, гледа, мота се около 20 мин,идва при мен, ми сега какво ще правим?? аз пък му викам ,,Ей, като според твоите измислени правила, не може да се регистрира ще я дам за скрап, хич не ми пука, ама преди това си ми върнете парите за регистрацията и номерата, и между другото ТЕ УВЕРЯВАМ че ще заведа дело и ще ви съдя, за да видим как така в цяла Европа може, а тук, понеже ТИ неможеш да си свършиш работата не може ".Накрая чичката изпадна в нещо като нервен срив,тегли ми една ,,благословия" от рода ,,едно време какъв щял съм да го ям" и в крайна сметка в талона, на мястото за номер на двигателя в момента пише,,не се чете" Значи можело а??
|
|
| |