Разликата в ъгъла на основата на Ляво огледало
|
|
eldesa | Дата: Вторник, 06.05.2014, 14:47:39 | Message # 1 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1207
Статус: Офлайн
| От Веско някъде бе споменато че основата за огледалото е ралична от ляв и дясен волан и реших да проверя ,защото аз сменях ляво огледало но незнаех от какъв автомобил е ( с ляв или десен волан). От както го смених огледалото имаше по голяма мъртва зона и настройката не ми помагаше да е намаля .Търсех къде бе споменато за да кача снимките там , но не намерих коментара за разликите и за това ще направя нова тема тук .
комплекта огледало който съм закупил е било от автомобил с дясен волан и затова ел. настройка на огледалото не е могла да компенсира разликите в ъгъла и мъртвата зона е била много голяма .Смених само основата и сега е всичко наред .Имам супер малка мъртва зона Проверката показа че Веско е прав и при смяна на комплект огледало трябва да се има впредвид дали е от ляв или дясен волан. Ако е от дясен волан си слагате вашата основа и видимоста е нормална ,проблем има само ако си прибирате огледалото когато е паркирана .Не застава успоредно на вратата , а е малко по отворено .
Редактирано от eldesa - Вторник, 06.05.2014, 15:29:36 |
|
| |
mom4i74 | Дата: Вторник, 06.05.2014, 20:25:41 | Message # 2 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| Браво за хубавата тема !
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
rebo_civic | Дата: Четвъртък, 13.10.2016, 13:17:07 | Message # 3 |
Сандан (3)
Град/Държава: Montana/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 59
| Да да определено има разлика в лев и десен волан огледалата, защото аз наскоро взех едни от кола с ляв волан и при монтажа всичко Ок, обаче като седнах да ги настройвам, нямаше шанс да ги настроя, така, че да виждам правилно назад. Обаче все си мислех, че проблема е в подложката на машинките, но от темата на колегата, разбирам къде е разликата
|
|
| |