Проблем с шибидах
|
|
galev_90 | Дата: Вторник, 27.05.2014, 14:14:26 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 592
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги.Преди време си сложих на моя прелюд 4 шибидах от 5 генерация с щората, както повечето от вас знаят.Преди няколко дена се появи проблем.Отворих шибидаха и си карах без проблеми, но тръгна да вали дъжд и като се опитах да го затворя, тръгва да се затваря, и малко след като тръгне стъклото се затваря по рано и отзад задращва в боята и спира да се затваря.След умуване какво да правя, и проби установих, че като повдигна задния край и с копчето леко го прибирам, си се прибира.Някой има ли идея, какъв е проблема и как да го отстраня.Благодаря
|
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 27.05.2014, 15:14:36 | Message # 2 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Регулира ли го с тези подложки (shim), дето ти казахме с Бисер? Освен това ти препоръчвам да си смажеш водачите с подходяща водоустойчива грес. Виж в сервизните бюлетини (във Файлове) ако се чудиш къде точно се смазва.
|
|
| |
galev_90 | Дата: Вторник, 27.05.2014, 16:00:33 | Message # 3 |
Хачидан (8)
| Сложих шимове, и шибидаха е равен с покрива.Странното е че по-рано забива муцуната и опира отзад и блокира.Като го повдигна отзад се затваря.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 27.05.2014, 23:24:47 | Message # 4 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Еми освен като дойдеш на срещата да го видим друго не виждам какво. Иначе днес без да искам направих ударен тест на моя шибидах. Ебаси пороя и градушката се изляха върху колата - направо не мога да повярвам, че не са ми криви ламарините
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 28.05.2014, 00:56:04 | Message # 5 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote eDaniel ( ) че не са ми криви ламарините Измий я,изчакай да изсъхне, огледай на хубава светлина и чак тогава се радвай!!!
|
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 28.05.2014, 20:01:47 | Message # 6 |
Хачидан (8)
| Проблема го реших.Нешо механизма на шибидаха се еба*аше, смазвах го и пак същото.Затваря по рано и дращи в боята.Хванаха ме лудите, и свалих стъклото от шибидаха и го монтирах на шибидаха от 4 ген.Вярно е че сега нямам щора, но поне си ми остана стъклен шибидаха.Единствено не можах да го изравня с тавана, и се чуда как може да го изравня да са равни.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 28.05.2014, 20:06:21 | Message # 7 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| А като тръгнеш 200-300км преход ,с шапка ли ще караш? те хората за това са сложили щора...
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 28.05.2014, 20:18:15 | Message # 8 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Залепи му фолио. Пак ще е стъклен, прозрачен, но по-затъмнен и ще пропуска по-малко светлина.
|
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 28.05.2014, 21:16:09 | Message # 9 |
Хачидан (8)
| Идеята с фолиото е много добра.Засега ще се въздържа. С щората беше добре, но след като се прецака явно механизма нямаше вариант.Не ми се прехвърляха механизмите от единия на другия, защото се съмнявам че всичко ще е наред. п.с.Прелюда ми 200-300 км преход не е вижал.Максимума засега е 160км
Редактирано от galev_90 - Сряда, 28.05.2014, 21:17:41 |
|
| |