Предни дискове и накладки
|
|
Maverik999 | Дата: Четвъртък, 12.02.2015, 21:49:13 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 145
Статус: Офлайн
| Колеги, предстои ми смяна на предни дискове и накладки. За момента съм си харесал EBC Turbo Groove GD631, малко соленички ми идват, но ... Намерих ги в БГ за 295лв комплекта, че доставката им от Англия ще ме откаже.
За накладките обаче съм още на тъмно. На другата ми кола съм с дискове и накладки TRW и съм доволен, но 90 коня нисан алмера не може да ми служи за показател.
Моля ви, ако има по-добър избор в ценовия диапазон до 450лв за дискове+накладки подсказвайте.
HONDA PRELUDE 4g, 92, H22A, 4WS
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 12.02.2015, 22:46:09 | Message # 2 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Аз пробвах TRW преди година и нещо. Спират много добре, но и свиреха порядъчно при мен.
В момента съм с Mintex и съм много доволен. Преди това бях с TRW-то. Пробвал съм още Allied Nippon и Kashiyama. EBC-то ги хвалят много, но са цифра.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 12.02.2015, 22:55:21 | Message # 3 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| TRW са добре. Quote eDaniel ( ) но и свиреха порядъчно при мен. Монтирани правилно не би трябвало да свирят точно пък на тази марка.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 12.02.2015, 23:32:59 | Message # 4 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| свирили са ти накладките а не дисковете ,слагай медна смазка
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 12.02.2015, 23:36:47 | Message # 5 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| За дискове не съм казвал нищо... Накладките свиреха. В началото бяха добре, но след около примерно 2000 км започнаха леко да свирят, което се засилваше все повече и повече...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 13.02.2015, 00:05:49 | Message # 6 |
BIKER
| Непочистени и не смазани супорти са причина за вибрации-получава се ефект свирене
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 13.02.2015, 00:15:25 | Message # 7 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Знам за какво говориш. Не е това. Говоря ти за металическо високочестотно свирене. За две години три пъти сме разглабяли спирачките и всичко е сменено.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 13.02.2015, 00:34:39 | Message # 8 |
BIKER
| Ами точно де,за това свирене говоря и от там се поражда Честно казано,може и да си попаднал на менте,всичко е възможно в наши дни.TRW правят качествени неща по принцип.Не говоря за нещо извънземно но е добра марка.Вчера даже монтирах такива шарнирни болтове и пак ми направи впечатление изработката, окомплектоване,опаковка...всичко. Как да е,аз карам с NISSIN дискове и накладки
|
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 13.02.2015, 00:42:41 | Message # 9 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Свиренето се получава в случая от металическите частици в накладката... поне според мен
プレリュード 夢のカ
|
|
| |