Шантава работа
|
|
TG_Fan | Дата: Петък, 20.02.2015, 23:19:33 | Message # 1 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 368
Статус: Офлайн
| Звучи абсурдно и нелогично , но е факт. Във вторник смених маслото на колата, че й беше станало време, в студа си чукаха клапаните, не фрапантно , но се чуваха леко, та й взех една полусинтетика на Лики-Моли и след като я наляхме, колата буквално заспа- стана супер тиха, вибрациите намаляха драстично, освен това обаче усетих осезаема загуба на мощност Колата си набира обороти, но няма този ряз и ускорение , като преди. Говорих с приятели , които ми казаха , че може да е от това , че изпускателя ми беше за смяна, обаче днес го смених( оказа се без пукнатина, с леко изкривен един рънър) и освен че стана още една идея по-тиха колата, не забелязах да има разлика във вървежа. Да уточня, присъствах на смяната на маслото, така че изключваме възможността за интервенция по колата, единственото като забележка, че майстора ми е сипал 2-300 грама повече, защото на щеката стои с 3мм над горната точка.
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Петък, 20.02.2015, 23:30:52 | Message # 2 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
TG_Fan | Дата: Петък, 20.02.2015, 23:46:42 | Message # 3 |
 Нанадан (7)
| ДА, само с 10в40 карам, съвпадъка с друг проблем ми се вижда прекалено нереален, защото не слизахот колата тези дни и същия ден преди смяната си вървеше нормално.
За тебе знаем, всъщност според мен ти винаги го държиш на 0.74-0.75 от дължината на деленията
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Петък, 20.02.2015, 23:54:14 | Message # 4 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Събота, 21.02.2015, 00:54:25 | Message # 5 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
TG_Fan | Дата: Събота, 21.02.2015, 17:23:16 | Message # 6 |
 Нанадан (7)
| Добре, освен че пак Запата ме разсмя , съм съгласен с вас, няма логика, но кажете ми каква диагностика да й направя, при положение , че си се развърта нормално, няма никакви прекъсвания и пр.?
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 22.02.2015, 00:36:32 | Message # 7 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Аз вече ти казах мнението си. Или си въобразяваш, или има някакъв друг проблем както предполагат колегите. Лики Моли е пробвано масло и много ме съмнява в него да има проблем.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |