Подходяща изпускателна система за F20A4
|
|
Birchoo | Дата: Понеделник, 20.11.2017, 16:52:51 | Message # 1 |
Сандан (3)
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 53
Статус: Офлайн
| Момчета. При смяната на мотора, меката връзка се е разкъсала и цялата изпусактелна система се е изместила с около 10-15 см назад. Та обмислям варианта вместо старите тръби да направя една нова изпускателна система с нови и хубави тръби. Можете ли да ми дадете инфо какъв е подходящият размер (диаметър) за мотор F20A4. Знам, че ако се направи с големи тръби, като например 63 мм може да има обратен ефект.Има ли някакъв оптимален вариант, чрез който мотора да се чувства добре, но и да не се получи обратния ефект.
Също така приемам и съвети относно средните гърнета и ускорители по самата система. Не искам системата ми да е много шумна, но искам да вади хубав и плътен звук. Всички маркови системи, оито съм гледал като NVIDIA и други известни марки са за 2.2 и са по 2.5 инча т.е. 63 мм...
|
|
| |
rollin | Дата: Понеделник, 20.11.2017, 19:10:09 | Message # 2 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1271
| Иди до Драго(Extreme Tuning) обясни му какво искаш и ще ти бъде направено. Само за инфо - някакво средба хубост гърне дето хем да е тихо, хем сравнително проходно е над 300лв... Резилите дето ги продават по шир потреба по 100-200лв броя са такива адски бучалници, че ще си намразиш колата. Аз как ли не го смятах и все едно и също излиза със средна хубост гърнета (тип Магнафлоу) и при Драго, само дето при него класата на изпълнение е в пъти по добра, и качеството също, щото като се зачетих за Магнафлоу и стана ясно че ги правят къде ли не и вече и те са от шир потребата...
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
Birchoo | Дата: Понеделник, 20.11.2017, 23:23:14 | Message # 3 |
Сандан (3)
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 53
| Ще се чуя с него да видим кво ще каже. Днес гледах тези twinloop на Mugen но неги знам колко са хубави...
|
|
| |