Комфорт модул за задна чистачка
|
|
aλexandro | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 15:33:36 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
Статус: Офлайн
| Наскоро ми направи впечатление на един Роувър (96-ти набор), че когато са пуснати чистачките и се включи задна, автоматично започва да работи задната чистачка. Понеже гледам, че лостовете за управление на чистачките и фаровете са като на нашите коли, се чудех дали е възможно да се пригоди по някакъв лесен и елегантен начин това за нас? Ясно е, че може да се направи някакъв homemade вариант, но ми е интересно дали може да се направи сякаш е заводско?
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 15:44:13 | Message # 2 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Аз това го гледах на колегата на Ситроена, но се отказах да го правя. По-скоро ме интересува дали може да се сложат степени на тая задна чистачка, или да се намали скоростта, с която се движи?
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 16:57:30 | Message # 3 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Това за скоростта на чистачките и мен ме интересува
|
|
| |
ManiaK | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 17:13:22 | Message # 4 |
Templar
Група: Приятели
Съобщения: 365
| трябва да се вземе реле като това което да се използва за предните чистачки когато са на първа степен (с пауза) това реле се слага на плюса на задната чистачка и когато я включите няма да се размотава постоянно наляво надясно а ще прави един ход после ще има пауса и чак след десетина секунди ще прави следващия си ход и така. Другият вариант е да се вземе + от предните чистачки тоест когато си включите предните чистачки да работят с пауза така ще работи и задната а когато ги включите постоянно да работят задната също ще ги слуша и ще изпълнява и тя! Първият вариант съм го правил на сивик-а си а втория вариант не съм го пробвал, но според мен ще стане по-добре с него!
ManiaK's Lude
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 17:23:26 | Message # 5 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Освен чистачката , на задна скорост като се включи ситроена ( за ксантия специално ) , страничните огледала автоматично се преместват надолу за да вижда човек по-добре Франсетата са се постарали с екстрите
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 26.03.2012, 17:23:38 |
|
| |
ZAPPA | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 22:43:09 | Message # 6 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
ManiaK | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 23:11:08 | Message # 7 |
Templar
Съобщения: 365
| на мен са ми казвали кола с Ф да не си купувам: Фиат, Форд и Френските
сега ми хрумна нещо... "модерните" коли имат едно потенциомеръче на ръчката за чистачките с което можеш да нагласяш през какъв интервал да се пуска чистачката и колко време да си почива. На мен май ми се търкаляше из моята "тунинг стаичка" един бутон който е за регулиране на височината на фаровете а това реално е точно такъв потенциометър който мога да изполвам за да си регулирам честотата на чистене на чистачките. Ето с какво ще се занимавам през идния уикенд
ManiaK's Lude
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 23:36:11 | Message # 8 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| В ксантията електрониката е Бош или Магнети-марели.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 27.03.2012, 02:00:59 | Message # 9 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Поизтрих малко мнения, включително и моите. Оставих само тези, които са поне горе-долу по темата. Ако искате да излеете мъката си, използвайте съответната тема. Благодаря
プレリュード 夢のカ
|
|
| |