Mkilla | Дата: Неделя, 26.08.2012, 00:52:39 | Message # 16 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Утре съм там да видим за какво иде реч Zappa , то ако беше Денсо нямаше май да пиша и тема..Писах по-горе , че съм го сменял миналата година с чисто нов афтърмаркет.Всичко е хванато здраво , като вдигна капака на автомобила и не си личи нищо но претриса като съм вътре и ме дразни много.Утре ще ми е интересно да видя и при вас как е.Garfi , ако трябва ще го демонтирам IACV-то и ще го изкъпя с 1 флакон обезмаслител обаче ме съмнява да е от там след като това вече е правено и преди да бъде направена тази манипулация нямах никакви проблеми от този род с притрисането.Като ходих за проверка на ангренажа ми казаха "Почистихме ти и дросела , IACV и тн..Това с климатика стана след като смених ремъците още миналата година.Не е истина Май колкото повече пипат БГ майстори толкова по зле става.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Неделя, 26.08.2012, 00:54:54 |
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 26.08.2012, 01:14:35 | Message # 17 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
Статус: Офлайн
| М/у другото някъде бях чел че в ръководството няма маниполация чистене на IACV т.е ако дава проблем се сменя с ново. . Те ще ни кажат, че не може да се чисти.
|
|
| |