Аларма проблем
|
|
NightRider | Дата: Сряда, 17.10.2012, 20:05:03 | Message # 1 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги,от доста време имам проблем с алармата ама днес го забелязъх чак.Случаят е следният когато отключвам или заключвам колата навремето ми светваха мигачите ,сега пак светват ама само десните, а иначе на авариини светлини или като карам левите мигачи си работят.Освен това колата има зимен режим на алармата да я паля дистанционно до тук добре ама като я запаля преди работеше а сега работи няколко секунди около 5 и гасне и се рестартирва и така до безкрайност а тук не е като у вас лято тука си е студено Аз разгледах основно кутията на алармата тя е под волана и видях ,че има 4 ри бушона за жалост всичките са си здрави и сега съм в шах какъв може да е проблема .хелп плийз
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.10.2012, 20:22:21 | Message # 2 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Смени алармата.Не знам какво и е но доста такива случаи съм чувал и само това е оправията.Едно китайче е 50-70лв. пак с екстри и ще върши работа поне 5 годинки са сигурност не говоря,тя по скоро е удобство.Мое мнение...
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Сряда, 17.10.2012, 20:40:39 | Message # 3 |
Aristocrat
| май най-добре да сменя и колата и марката нищо не искам да сменям за мене има някаде реле което се е скапало ама нали не разбирам
|
|
| |
Mkilla | Дата: Сряда, 17.10.2012, 21:20:42 | Message # 4 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Ето затова не съм слагал такива "екстри" Виж дали можеш да отстраниш проблема и ако не можеш я махни.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
NightRider | Дата: Сряда, 17.10.2012, 21:56:53 | Message # 5 |
Aristocrat
| споко утре ще я прегледа доктор и се надявам да я оправи
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 17.10.2012, 22:03:49 | Message # 6 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| От коментарите си правя извод, че трябва да си махнем ел. стъклата, централното и други екстри защото могат да дадът дефект евентуално.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 17.10.2012, 22:10:01 | Message # 7 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| За мигачите най вероятно имаш повредено реле или диод вътре в алармата.И двете неща са евтини,стига да можеш да си ги смениш сам.Може и някой проводник да е скъсан. Точна диагностика не може да се направи по този начин Карай я на специалист!
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 17.10.2012, 22:17:22 | Message # 8 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote (Garfi) От коментарите си правя извод, че трябва да си махнем ел. стъклата, централното и други екстри защото могат да дадът дефект евентуално.
Аз не подкрепям това мнение!!! Обичам екстрите,включиелно и тези които ми дава алармата , модула за вдигане на стъклата , обемния датчик и всички подобни изгъзици Свясно направена аларма не се разваля току така от нищо.
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Четвъртък, 18.10.2012, 11:07:27 | Message # 9 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 306
| Всичко, което го има може да се повреди, един от червения форум не искаше и ел. стъкла да има... Хубаво е, че обичате да ви отмени електрониката, но не и се предоверявайте и я проверявайте, особено като тя вдига стъклата...
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 18.10.2012, 19:45:10 | Message # 10 |
Aristocrat
| имам напредък одеве ми светнаха и левите мигачи ,което ме навежда на мисълта ,че при прокарване на кабели за музиката съм разбутал лятото нещо ама са ме мързи да гледам през почивните дни ще се занимавам .
|
|
| |