Preluded | Дата: Понеделник, 22.04.2013, 17:31:17 | Message # 1 |
Шодан (1)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Новобранци
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
| КОЛАТА Е ПРОДАДЕНА
Първо, здравейте и поздравления за форума. С лека горчивина я пиша тази обява, защото вместо да си пусна тема в представянето на автомобили, ще представя Прелюда си в "Продавам", но това е положението ми в момента. Както много от вас, аз съм от хората които се привързват сантиментално към колите си и не обичат да си ги продават, а Прелюд 3 се продава най-трудно, но без да изпадам в излишни детайли, поради финансови причини се налага да се разделя с тази вярна кола.
Ето я и нея:
Както се вижда, външно има забележки, главно е подкарала ръжда по задните вежди и малко по праговете, също така има драскотини от паркиращите наоколо дебили (колата стои на улицата), но като цяло всичките тези забележки са козметични и напълно възстановими. За сметка на това, интериора е в чудесно състояние, никъде няма скъсано,изцапано или протрито, вкл. по шофьорската седалка, волана или ск. лост. Технически Прелюдчето също е в добро състояние, двигателят е часовник, никога не е имал газ, карбураторите са сервизирани с нови оригинални ремонтни комплекти, пали само от чукване на ключа, поддържа равни обороти на празен ход, работи и набира много добре. Като цяло, безпроблемна и вярна кола. Имам списък с всичко което е сменено по колата откакто я имам (2009г). Масла и антифриз са сменени преди 500км, има нова гражданска, преглед до декември, хубави джанти 15" с летни гуми Pirelli + 2 зимни Continental на един сезон. Имам резервни стъкла за вратите, както и други дреболии. От няколко месеца почти не се кара и по-добре да я вземе някой който познава и харесва модела и да си я направи по свой вкус, отколкото цървулите със СУВ-овете и техните жени, да я досплескат съвсем на улицата. Което беше и моята първоначална идея когато я купувах, за съжаление все не ми остава ресурс за нея. Поради всичко изброено, цената на която я съм я обявил в момента е 1200лв, като съм насреща за всякакви допълнителни коментари на място.
КОЛАТА Е ПРОДАДЕНА
Ако нещо пропускам или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ми звъннете.
Редактирано от NSBOP - Четвъртък, 04.07.2013, 09:38:55 |
|
| |
Preluded | Дата: Понеделник, 13.05.2013, 17:06:56 | Message # 2 |
Шодан (1)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Новобранци
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
| Продаден.
|
|