chavdu | Дата: Понеделник, 16.12.2013, 13:54:29 | Message # 1 |
Йондан (4)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 87
Статус: Офлайн
| Продавам фейслифтова Хонда Прелюд, 4-то поколение. По мои наблюдения един от малкото останали запазени екземпляри. Автомобилът е в много добро състояние. Технически изправна. Изключително запазен итериор. Всичко по автомобила е в заводския си вид, с изключение на фатовете, които са заводки но за прелюд преди фейслифта. Внесена през 2012г. от Италия. Няма дори наченки на ръжди по купето. Всички работи, вкл. АБС-а и климатика. Има панелен филтър K&N. Ходовата част е проверена и сервизирана пролетта. Акумулаторът е още в гаранция. Плейър Pioneer с USB, още в гаранция. Ремъци и ролки са сменени преди по-малко от 15 000км. Гражданска отговорност платена до Октомври 2014г. Платен данък. Към колата давам и комплект 4 читави еднакви зимни гуми 195/60 R15. Цена: 3 200лв Понеже съм сигурен, че някой хора ще ме попитат защо я продавам - Това ми е 3-та Хонда, която притежавам в момента и взе много да се застоява - имам друга ежедневна. Бартер, единствено и само за Хонда с 4 врати до 90кс с климатик и ел. пакет. Автомобилът се намира в София. тел. 0885909101 skype: chavduk Безопасност • Антиблокираща система • Въздушни възглавници - Предни Други • Бартер • С регистрация Екстериор • 2(3) Врати • Лети джанти • Металик • Шибедах Защита • Аларма • Имобилайзер • Централно заключване Комфорт • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Климатик • Регулиране на волана • Серво усилвател на волана • Стерео уредба Снимки:
Редактирано от chavdu - Понеделник, 16.12.2013, 13:55:10 |
|
| |
respective | Дата: Неделя, 22.12.2013, 23:35:59 | Message # 2 |
Нидан (2)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 25
| Сорка че ти цапам темичката,но по някаква случайност в Кат раздават еднакви номера за 4та ген Прелюд фейсфлифта :)))
|
|
| |
chavdu | Дата: Събота, 18.01.2014, 12:25:51 | Message # 3 |
Йондан (4)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 87
| Хаха Найс
Между другото - прелюда е продаден.
|