Продава се Prelude 4gen. H22A2
|
|
|
donvini | Дата: Вторник, 25.11.2014, 18:23:00 | Message # 2 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 250
Статус: Офлайн
|
Цената е по договаряне
Редактирано от donvini - Вторник, 25.11.2014, 18:23:27 |
|
| |
donvini | Дата: Понеделник, 29.12.2014, 20:24:16 | Message # 3 |
Нанадан (7)
| Една снимка на другия Прелюд който влиза в цената 1995 facelift:
Ето малко актуални снимки със зимни гуми и джанти :
Редактирано от donvini - Понеделник, 29.12.2014, 20:26:03 |
|
| |
donvini | Дата: Неделя, 25.01.2015, 17:23:41 | Message # 4 |
Нанадан (7)
| Цена 3600лв. БЕЗ КОМЕНТАР!!!
|
|
| |
donvini | Дата: Вторник, 27.01.2015, 10:32:16 | Message # 5 |
Нанадан (7)
| Жал ме е да се разделя с нея за това има само тук обява даже по коледа и взех нова музика със блутут единствената причина е че има ръжда по веждите отзад и ми е писнало да се занимавам с така наречените "майстори" на тенекии.
|
|
| |
donvini | Дата: Вторник, 27.01.2015, 19:48:05 | Message # 6 |
Нанадан (7)
| Малко инфо за колата: Купето е от H23 като е суапнат двигател H22А2-оригинално е със по големите дискове и накладки шарнири и т.н. както и 4WS BB1 Двигателя съм го купувал заедно с другия Prelude на реални 123 000 мили(имам и сервизна книжка).След това го обслужих смених някои дреболии и гарнитури(ОЕМ части от общите поръчки) и си го карам така от 2години разхода на масло е нормален 1-1,5л/10 0000км.Кутията е от H23-то Допълнително съм му сложил дигитален километраж,дискове с нарези,три чифта джанти(15,16,17 всичките с хубави гуми),K&N панелен + интейк от Type S + дросел на 62mm. Климатика работи перфектно и всички ел.неща(прозорци,шибидах т.н.) Окаването е перфектно,Luxima Bi Xenon(от които съм много доволен препоръчвам :D) Аудио 6+1sub +bluetooth Всички мигачи са червени + отзад стоповете са със червена бленда на мигачите отвътре... Салона е изцяло сменен със фейслифт за UK модели запазил съм само средното барче което е голямото преди фейса(лично на мен така си ми харесва) и към него давам всичко за преработка към фейс със подлакътник Давам към нея още мн неща ...... Цената(която според мен е смешна) ще е такава не много време ако се проточи във времето съм и замислил други неща
Редактирано от donvini - Вторник, 27.01.2015, 20:05:54 |
|
| |
donvini | Дата: Петък, 27.02.2015, 18:31:55 | Message # 7 |
Нанадан (7)
| Още малко в този раздел и скоро преминава в друг :'(
|
|
| |
bardyzi | Дата: Петък, 27.02.2015, 20:25:41 | Message # 8 |
Нанадан (7)
Група: Напреднали
Съобщения: 332
| Ако премине в другия раздел , ме имай в предвид за Интейка.
Животът е кратък. Трябва ни скорост, за да постигнем това, което желаем. С.Хонда
|
|
| |
donvini | Дата: Неделя, 01.03.2015, 07:08:30 | Message # 9 |
Нанадан (7)
| Явно никой не я иска или по-скоро никой не я заслужава то не бяха коментари на цените....Омръзна ми от цигански номера просто останах без думи!!!Моля модераторите да изтрият темата.Колата повече няма да се продава
Редактирано от donvini - Неделя, 01.03.2015, 12:15:23 |
|
| |
batkosio | Дата: Вторник, 11.08.2015, 21:31:28 | Message # 10 |
BKDM
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Колата отново се продава.
|
|
| |
donvini | Дата: Сряда, 12.08.2015, 08:40:03 | Message # 11 |
Нанадан (7)
| Колата отново е на пазара вече е с подлакътник с място за две чаши и скоро ще е с DRL модули за дневни светлини.Ще се продава до края на м.Октомври така че ако има желаещи може да се види и тества във Варна
|
|
| |
donvini | Дата: Неделя, 30.08.2015, 21:39:21 | Message # 12 |
Нанадан (7)
| Ако някой вземе двигателя Прелюда преминава в раздел на Части т.е. двигателя се продава
H22A2 UKDM-скоростна кутия M2F5+периферия=1300лв. Може да се пробва и види във Варна по двигателя няма никакви проблеми всичко по него е правено само с ОЕМ части от общите поръчки САЩ.
|
|
| |
Sa6koOy | Дата: Вторник, 15.09.2015, 22:33:50 | Message # 13 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Ruse/
Съобщения: 405
| Колега, АЗ изявявам огромно желание да я взема тази красавица, защото моята макар и тежка поддръжка и почти пълен ребилд на цялата ходова част и други части, сега и "новия" двигател, който го купих и изминах 1000 км замина като картера беше пълен със стружки
Та съм решил да търся двувалов прелюд по възможност черен/тъмен с регламентиран двигател и изрядни документи, който да е поддържан от истински фен без да са пестени пари в много добро състояние без почти да има грам ръжда и да е оборудван с по-голямата част от екстрите, защото мисля да го правя пълен пакет екстри доколкото е възможно като прехвърля допълнителни неща от моята включително и някои светлинни индикатори, които са с фабрично затъмнени стъкла
Другият прелюд не ми трябва, защото вече имам един. Обаче до октомври ме съмнява да успея. По-добре тези дни да ти звънна, за да се разберем най-точно
0877 99 22 32 - Александър 0879 00 84 63 (вече е активен)
http://inprogressdesign.tk/ WEB Audit, Security, Design & Support
|
|
| |
donvini | Дата: Четвъртък, 01.10.2015, 06:39:29 | Message # 14 |
Нанадан (7)
| Тъй като вече няколко човека ми звъняха за колата и първото им изречение е "Коментар на цената можеш ли да направиш" аз колата си не смятам да я Подарявам на някой за 2000лв!!!
Цената на колата със гореизброените неща вече е 4000!!!-БЕЗ КОМЕНТАР
За тези които толкова много искат коментар на цената: Свалям си музиката интейка и джантите"- т.е. колата ще се продава с ОЕМ 15" и ОЕМ интейк за 3000лв БЕЗ КОМЕНТАР!!!
Обявата ще е валидна още няколко седмици
|
|
| |
donvini | Дата: Вторник, 27.10.2015, 07:54:16 | Message # 15 |
Нанадан (7)
| След обстойно оглеждане на много Прелюди извън България осъзнах че това което съм направил по моя е наистина маняшко гледах какви ли не коли е един нямаше който поне малко да се приближи до моя.Да не говоря че двигателите на всички които гледах бяха ЛЕШ за окачването-без думи.Малко хора явно знаят как да си поддържат колата и какви части да и слагат аз компромиси не съм правил всичко е ОЕМ Hondapartsnow и смело мога да заявя такъв Прелюд не намерих никъде извън БГ, а тук положението е трагично.Тъй като ме нямаше в България телефона не беше актуален близо 3 седмици вече съм си тук(извинявам се на колегата Sa6koooy но нямаше как да ползвам телефона),но с нова Хонда в гаража и на тази цената коренно се променя. Цената на колата е 4000лв. със всичко изброено без коментар(моля да не ми се обаждат за коментари а само сериозни хора с пари поне аз така процедирам с парите под ръка и при човека на място вече е различно) Има голяма вероятност другия месец да я вкарам при Тенекеджии за премахване на ръждивите места и колата си остава за МЕН и да си правя КЕФА с нея пусната е за продажба само тук тъй като трудно бих се разделил с нея въпреки че събрах вече 4 Хонди в гаража
|
|
| |