Продавам Prelude 4G 2.0
|
|
Hak | Дата: Събота, 25.02.2017, 16:33:50 | Message # 1 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 216
Статус: Офлайн
| Здравейте, колеги,
наблюдава се една тенденци на смяна на автомобила при насрастване на семейството.... та и аз натам отивам вече
Продавам си прелюда, който ми е служил вярно 3 години и като изключим някои малки проблеми, някой от които съм описвал и тук във форума, никога не ми е изневерявал. Колата я купих преди 3 години, като беше пребоядсвана цялостно, но сега забелязвам, че на доста места се е пръснал кита, явно са прекалили с него. Колата има доста забележки по боята, като някой са и по моя вина. Иначе имаше музикална инсталация с 10 говорителя + каса. Касата я продадох заедно с радиото, но съм оставил говорителите и всичките кабели(които са доста хубави).
Други проблеми, които се сещам са скърцането отзад на тампоните на амортисьорите и може би съединителя е за смяна вече. Всичко друго е изрядно, правено с желание и винаги навреме. Колата няма ръжда никъдем не е блъскана и всичко е сменяно редовно.
Ако някой има желание да звънка :_)
Цената на колата за вас започва от 2000 лв.
Оставям и линк към обявата за всеки случай: http://www.mobile.bg/pcgi....=1yr33v
|
|
| |
Hak | Дата: Четвъртък, 02.03.2017, 02:00:52 | Message # 2 |
Рокудан (6)
| 1800 лв
|
|
| |
Hak | Дата: Вторник, 14.03.2017, 23:30:52 | Message # 3 |
Рокудан (6)
| Up
|
|
| |
Hak | Дата: Понеделник, 27.03.2017, 12:56:19 | Message # 4 |
Рокудан (6)
| Up, 1600 lv
|
|
| |
Sa6koOy | Дата: Петък, 31.03.2017, 03:08:10 | Message # 5 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Ruse/
Съобщения: 405
| Cup Holder-а и вътрешните дръжки ми изглеждат добре запазени, как е състоянието на шибидаха, 2те задни тонколони под задното стъкло, 2те тонколонки във вратите и 2те на предното табло, работят ли ? Колата доколкото виждам е с пловдивска регистрация, но мисля, че засякох обява, в която пишеше, че се намира в София. Климатика работи ли, кога може да се види ? Цената, имайки впредвид, че е с климатик и купето (без задната броня) ми се вижда не толкова зле, ме изкушава да се върна в сектата А мисля, че май ми се намираше задна броня черна перла с 16-ки джанти, бас каса със среди и куп джаджи.... Добро допълнение ще е, с изключение на мотора...
0877 99 22 32 - Александър 0879 00 84 63 (вече е активен)
http://inprogressdesign.tk/ WEB Audit, Security, Design & Support
Редактирано от Sa6koOy - Петък, 31.03.2017, 03:10:44 |
|
| |
Hak | Дата: Четвъртък, 20.04.2017, 10:07:26 | Message # 6 |
Рокудан (6)
| Пиша, чак сега, защото не се объществи продажбата за съжаление Къп холдера е спукан на капака и е залепен от долната страна с тиксо. Така дойде от холандия :P Шибидаха е пребоядисван, защото имаше ръжда, сега я няма, но боята е леко напукана на мястото, където беше ръждата. Всички тонколони работят, климатика е пълнен и работи както и всичко по колата.
Забележките, които колегите направиха са: - мотора гори масло (по мои сметки около 2 литра на смяна, 8000-9000км) - износен съединител - съмнения за ръжда на местата където се е напукала боята. АЗ мога да кажа само че при мен удар по колата не е имало и не знам какво ще се открие под боята.
Ще я подържа още известно време и после я пускам на части или я давам на мегапартс за някаква смешна сума...
|
|
| |
Hak | Дата: Петък, 05.05.2017, 08:41:07 | Message # 7 |
Рокудан (6)
| Up
|
|