Продавам някои части
|
|
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 01:01:22 | Message # 1 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги, Покрай ремонтите по моята кола се натрупаха доста части,които само ми заемат място Ще кача снимки на повечето части в най-скоро време.Ако ви интерисува нещо питайте на 0898743091-Веселин или на лични тук.
1.Врата дясна необорудвана - има забележка ръба не е идеално прав в задната част- била е не особено силно удрряна,от вътре не си личи!Китосвахме я, щях да я боядисвам заедно с моята кола,затова е и шприцована в момента, ремонта не се получи идеално писна ми се отказах да я правя- 20лв. Не е толкова зле визуално, но нека да се знае какво е истинското положение!
2. Заден капак- в много добро състояние,с дупки за спойлер - щях да го слагам на моята кола,даже го боядисах син от вътре, за съжаление се наложи да се откажа от идеята- моя Прелюд е USDM и има някои разлики в захващането на пласмасата за задния номер и осветлението му - 40лв
3. Механизми за ел.огледала ляво и дясно заедно с пласмасовите капаци - работещи идеално, останали излишни след като си монтирах JDM сгъващи се огледала-по-15лв(стойките които останаха от огледалата са неизползваеми за LHD )
4. Задни седалки сиви - подарък
5. Кори за предните врати- по 10лв
6.Десен габарит- 20лв
7.Оранжеви светлоотразители - до мигача в бронята, USDM версия с крушка- по 15лв - запазени до 10.04
8.Заден мост (магаре) от Прелюд 2WS в идеално състояние- 40лв - имам и оригиналните щанги, ако някой случайно иска да прави конверсия към 2WS
9. Предна рейка от Прелюд 2WS нормална (лява) дирекция, безпроблемно работеща до момента в който я смених с такава за 4WS - 80лв
10.Дръжка за врата- дясна 10лв- продадена
11.Радиаторче за парно зa парно - нормална лява дирекция - 25лв
12. Оранжеви мигачи- имат малки пукнатинки, но стават за използване, без фасонки и крушки - подарък
13.JDM лампичка за корите на вратите- 15лв
14.Лампички за осветяване на задния номер- 10лв двете
п.с. направих някои промени,за момента това са актуалните неща които продавам!
Редактирано от nightfighter - Понеделник, 24.03.2014, 20:24:59 |
|
| |
THE_VIPER | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 01:21:19 | Message # 2 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
| Понеже не съм запознат как се слагат тия JDM лампички на вратите,ще може ли едно кратко обяснение.Имам предвид... трябва ли да се прекарват отделни кабели и за къде трябва да се вържат.Кората предполагам се реже.. а има ли точно място където трябва това да стане или където ми хареса.Ако са 2 бройки(за двете врати) ще те помоля да ми ги запазиш
Редактирано от THE_VIPER - Понеделник, 24.03.2014, 01:23:44 |
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 01:27:57 | Message # 3 |
4G H22A 4WS MT
| Прекарват се допълнително кабели, монтира се ниско долу на кората на която е решетката на говорителя, има точно определено място на което кората се реже,лампичкта е само 1 бр
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 01:30:29 | Message # 4 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Веско,дай фото на корите за вратите и задните седалки-разцветката
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
THE_VIPER | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 01:36:27 | Message # 5 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
| Благодаря за разяснението На някой ако му трябва само една,да я взима,аз за сега ще се въздържа.Успех с продажбите,цените са повече от добри.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 10:23:32 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
| днес ще ги снимам,на лявата има заблежка, малко скъсано на ръба, дясната мисля че беше добра, от задните седалки имам само долната част,облегалките ги подарих на един колега преди време
Редактирано от nightfighter - Понеделник, 24.03.2014, 10:25:47 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 19:30:32 | Message # 7 |
BIKER
| Да,на мен ми е нужна долната част от дясната страна,че на моята има дупчица от цигара....моята разцветка е тази на райетата
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Понеделник, 24.03.2014, 19:31:01 |
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 19:46:27 | Message # 8 |
4G H22A 4WS MT
| Моите са чисто сиви,днес ги снимах но в момента не мога да кача снимки,че съм на работа.Надали ще ти свършат работа,и на моята дясна има дупчица от цигара.Не знам кога е станало,когато ги свалях бяха добре,или поне не съм я забелязал.
|
|
| |
addicted | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 19:58:18 | Message # 9 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 346
| Аз искам оранжевите светоотразители, ако никой не ги е взел са за мен.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 20:12:47 | Message # 10 |
4G H22A 4WS MT
| Колега тъкмо щях да пиша в темата. Оранжевите отразители запазени за колегата shoty до 10 април,по-рано днес- ако се откаже моля да пише и са за теб!
|
|
| |
Shoty | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 20:31:35 | Message # 11 |
Сандан (3)
Съобщения: 79
| Отказване няма, просто има диверсификация на парични потоци:)
Addicted, ако ти трябват само отразители (стандартни, не USDM), ще ти дам моите.
|
|
| |
addicted | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 20:51:37 | Message # 12 |
Нанадан (7)
Съобщения: 346
| Значи като вземеш тези аз взимам твойте, на мен ми трябва само десен попринцип, ако не ти се дава само единия ще ги взема и двата.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 21:09:31 | Message # 13 |
BIKER
| Quote nightfighter ( ) Моите са чисто сиви Ясно А иначе корите за вратите как са?
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 23:06:05 | Message # 14 |
4G H22A 4WS MT
| Не са перфектни,бих казал средна работа!Ще ти пусна снимки утре( сега немога) и ще ти посоча заблежките със стрелкичка. На лявата има 2 малки скъсани места на ръбчето, на дясната няколко натиснати местенца,не е скъсано но личи като черта или точка. Все едно си натиснал с отверка и се е отбелязало. То и по моите които са на колата в момента има забележки,но ти знаеш не е лесно да се намери нещо в перфектно състояние за 20 годишна кола.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 24.03.2014, 23:28:15 | Message # 15 |
BIKER
| Заеби тогава,те и по моите има две дребни забележки по ръбчето на лявата и дясната
|
|
| |