Продавам Honda Prelude IV генерация (С двигател F20A4)
|
|
Shoty | Дата: Сряда, 29.04.2015, 12:48:15 | Message # 1 |
Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 79
Статус: Офлайн
| Привет Колеги, Плановете ми за тази кола не включваха писането на подобна тема, но не мога да си позволя да държа три автомобила пред вкъщи. Снимки на състоянието на автомобила, ще подготвя този уикенд.
Затова предоставям възможност на Вас, да намажете интересни благини: Колата не е разглобена и се намира в София - Сухата Река, ул. Вършец 26. Някой от колегите познават добре адреса - чувствайте се поканени да си харесате нещо.
Контакт: 0878741115 - Никифор
Цените на по интересните части са примерни и могат да се коментират.
1. Кожен Волан снабден с Еръбек и място за Cruise Control (за коли с 2 еърбега или USDM, изключително запазена кожа и шевове) - 100 лева.
2. Шибедах от 5-та генерация със щора (сива) - 100 лева.
3. Предна броня с JDM Лип - 150 лева.
4. Задна броня с преработен лип от акорд купе (в момента направена да бъде застъпвана от задни калобрани). - 150 лева. - запазен!
5. Комплект Предни и Задни Калобрани - 80 лева.
6. Трети Стоп с кора - 80 лева.
7. JDM километраж (ръчни) + Обикновен километраж за конверсия - 80 лева.
8. USDM километраж (ръчни) - 40 лева.
9. Прибиращи се JDM огледала, направени за кола с ляв Волан + конзола за врата - 120 лева.
10. Климатроник монтиран на кола с ляв волан - 200 лева (bolt on "- сваля се от моята и се монтира на друга). - Запазен!
11. Крило с трети стоп (4-ти в моят случай).
12. 2-din Стерео JVS kw-r600bt - със heandsfree - 200 лева, с необходимите букси за монтаж в Прелюд.
Разбира се има и други части, затова питайте!
Много е вероятно да не ви отговарям бързо на лични съобщения! Моля Ви да не го смятате като неуважение:)
Поздрави, Никифор
Редактирано от NSBOP - Сряда, 18.11.2015, 17:48:07 |
|
| |
batkosio | Дата: Сряда, 29.04.2015, 13:53:57 | Message # 2 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
|
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 29.04.2015, 20:39:16 | Message # 3 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Може ли снимка на волана? Благодаря!
|
|
| |
Shoty | Дата: Понеделник, 04.05.2015, 20:27:55 | Message # 4 |
Сандан (3)
| Колеги, прикачам обещаните снимки. Цъкни тук!
Имайте в предвид, че колата се подготвяше за боядисване и изкърпване (в това число мина през нова очиларка, рогове, магарета, коне, кучета и други чифтокопитни).
Окачването до преди зимата беше изключително стегнато - сега съм със запекли задни спирачки.
За допълнителен снимков материал - питайте!
Понеже съм смотан, и не мога да си редактирам първият пост, следните неща са продадени:
1.Климатик. 2.Климатроник. 3. Ел. Огледала. 4. Кора с трети стоп. 5. Заден лип + ГАбарити. 6. Двигател със скорости. 7. Газов Инжекцион. 8. ЕЛ. машинки за централно + конзолите за вратите.
Напомням на срамежливите колеги, събота сутрин е последният ден в който ще можете да видите всичко работещо по колата - след това, ще трябва да разчитате на думата ми!
П.С. Аз знам колко струва тя, но дали Вие сте готови да рискувате:)
Редактирано от Shoty - Понеделник, 04.05.2015, 20:39:17 |
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 05.05.2015, 00:42:24 | Message # 5 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Не си смотан, просто има време, в което можеш да си редактираш поста. Успех с продажбата, макар да не се радвам на новината.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
nightfighter | Дата: Вторник, 05.05.2015, 11:48:40 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Колеги, след телефонен разговор с колегата Shoty, кожения волан е запазен ( или би могло да се каже купен) от мен. Пиша тук по негова молба,понеже той е ангажиран и няма възможност да влезе в форума.
За хората които не го познават,мога да ви кажа че колегата е много точен човек!Много ми е неприятно да видя, как един автомобил в който са вложени толкова много мерак,труд и пари заминава за части но такъв е живота, има и по важни неща от една кола! Успех с продажбата!
п.с. Ако някой не е забелязал има кора на предния капак,само като се сетя че търсих такава близо 2 години......
Редактирано от nightfighter - Вторник, 05.05.2015, 11:55:55 |
|
| |
Maverik999 | Дата: Вторник, 05.05.2015, 15:59:06 | Message # 7 |
Годан (5)
Съобщения: 145
| Кората на предния капак уговорена(по-скоро купена )
HONDA PRELUDE 4g, 92, H22A, 4WS
|
|
| |
Shoty | Дата: Петък, 08.05.2015, 09:09:01 | Message # 8 |
Сандан (3)
| Привет Колеги, Благодаря за хубавите думи! Дани - Споки, Прелюд ще имам отново! Все пак скоро ще навлизам в критическата, а всички знаем какво се случва в този период с нас мъжете
По полу-сериозната тема:
Утре (Събота), ще има "Open Days" да разгледате чаркове по прелюда.
От 11:00 до към 17:00 часа започваме разглобяването и сме се събрали няколко фена на модела.
Чувствайте се поканени да дойдете и да разгледате колата - съответно ако ще се застоявате, ще се редуваме кой да ходи за бира!
Относно колегите които ми писаха на лични съобщения: Хора това, че съм казал някаква цена не означава, че тя е финална - знам че живеем в "интересни времена", затова помислете какви пари можете да отделите за частите и звънете (пишете).
Трябва да си освободя гаража до края на Юни, тоест ако Вие не вземете здравите и работещи части, тиквениците от вторични ще ги размажат!
Поздрави, Никифор
П.С. Имам хубави 16-ки на които им трябва едно боядисване, със зимни гуми семперит които могат да изкарат спокойно 1 сезон (може и два Софийско каране). Плюс 2 броя мишелинки за задни гуми.
|
|
| |
Shoty | Дата: Неделя, 10.05.2015, 20:20:44 | Message # 9 |
Сандан (3)
| Да повидгна темата:
1. Двигател със скоростна кутия (чисти) си заминаха (да живеят колегите от Rover клуба). 2. Заден Ляв стоп - Продаден. 3. Десният е примоция (без счупени крачета и т.н.) - 10 лева. 4. Кожен Волан - Продаден на нощният боец. 5. Стъклен Шибедах от пета - запазен. 6. Датчика за спирачките (под педала) - замина.
Интересно ми е, че няма желаещи за Джапанската предна броня и калобраните.
Повече снимки ли Ви лиспват колеги?
|
|
| |
Shoty | Дата: Вторник, 12.05.2015, 16:56:04 | Message # 10 |
Сандан (3)
| Допълнителна информация:
Воден радиатор - запазен/заминал. Предно стъкло - запазено до второ пришествие.
|
|
| |
Shoty | Дата: Петък, 15.05.2015, 11:05:33 | Message # 11 |
Сандан (3)
| Калобрани комплект - запазени. Задните калници (панели)+багажник и крило - запазени.
|
|
| |
Shoty | Дата: Сряда, 16.09.2015, 09:43:58 | Message # 12 |
Сандан (3)
| Привет Колеги,
Летният сезон за мен приключи. В този ред на мисли искам да повдигна темата за прелюда, понеже имам огромното желание - той да си тръгне от двора ми.
Затова - пишете на лично съобщение (явно Ви е срам да звъните, но тази опция я предпочитам) какво Ви трябва и какви пари сте склонни да платите - Пример:
- Трябват ми предно табло - давам 30 лева. - Трябва ми броня с JDM лип+ пресилката под нея - давам 40 лева.
Ако частите са налични - ще ви върна потвърждение как и кога могат да стигнат при Вас.
Поздрави, Никифор
|
|
| |
Shoty | Дата: Сряда, 18.11.2015, 15:33:05 | Message # 13 |
Сандан (3)
| Привет Колеги,
@Към модераторите - Моля Ви да ми промените мобилния номер на 0878741115