Спирачки-предни от Ф20А4
|
|
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 05.11.2012, 22:28:38 | Message # 1 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Понеже сложих от Н22 и старите ми спирачки са за продан.Пълен комплект ,апаратите работят перфектно,уплътненията са супер,дисковете нямат ръбове накладките са текстар почти нови на около 200-300км. Цена 120лв.-комплект ето и фото;
Uploaded with ImageShack.us
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Вторник, 06.11.2012, 00:08:37 |
|
| |
Fares | Дата: Вторник, 06.11.2012, 23:46:27 | Message # 2 |
Сандан (3)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 79
| Дисковете как са с дебелината и кривината, че моите бият във волана при спиране? Питах чичо Жужъл за Текстар и мненията са, че по принцип са супер, ако не са ментета - иначе скърцали, цепели се и т.н. Не го приемай като заяждане или нещо такова, изобщо не ми е такава идеята. Просто искам да знам, че ще купя нещо читаво.
Ако някой не ме изпревари и не излязат някакви непредвидени разходи ги купувам след 2 седмици!
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 07.11.2012, 00:00:04 | Message # 3 |
BIKER
| Ща премеря дебелината утре но са почти като нови.Имах лека вибрация при спиране от около 160км/ч но старите ми накладки си бяха заминали и го дължа на това ,защото като смених накладките с нови нямах никакви проблеми.Текстара си е ориджинал запечатани с холограмния стикер и т.н.Слагал съм на доста коли и нямам оплаквания.Също така скърцането се получава не от триенето на феродото в диска а от вибрациите(в следствие от усилието и триенето) на металната част на накладката с буталото и с супорта.За това хората използват медна смазка при монтаж. Все пак ако искаш 100% гаранции на магазина има нови на които не дават гаранции навсякъде цената на феродото е 42-48лв. дискове на феби или текстар мин 40-50лв /бр.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Fares | Дата: Сряда, 07.11.2012, 00:21:10 | Message # 4 |
Сандан (3)
| В магазина съм проверил и ми излизат ~200лв. Не помня дисковете какви бяха, накладките бяха Акебоно. Както и да е - както казах, ако не излезе нещо непредвидено след 2 седмици ги купувам. Да не би да имаш и габарита до левия фар?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 07.11.2012, 00:26:15 | Message # 5 |
BIKER
| Quote (Fares) Да не би да имаш и габарита до левия фар? Не
|
|
| |
Fares | Дата: Вторник, 20.11.2012, 16:07:57 | Message # 6 |
Сандан (3)
| VIPER-CH, имаш лично.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 21.11.2012, 21:32:04 | Message # 7 |
BIKER
| Продадени на голегата Fares. Темата е за ключ,благодарско и на Админа.
|
|
| |