Търся оригинални стелки за Прелюд 4ген.
|
|
NSBOP | Дата: Петък, 26.04.2013, 09:03:32 | Message # 16 |
 МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Статус: Офлайн
| Всички стелки са гумирани отдолу. Аз карам три зими (всеки ден) вече и драми досега не съм имал и в най-големия сняг. По темата - оригинални стелки можеш да търсиш и от 5-та генерация. Ако не ти харесва офертата, която ти дадох по-горе (има намаление в момента) мога да ти кажа и двама немски продавачи, които правят стелки, копие на оригиналните (като форма) с две различни плътности. Според мен обаче офертата на stelki.bg е по-добра защото няма да се занимаваш с доставки от Германия и прочее излишни неща. Освен това цената им е много добра. Успех
|
|
| |
donvini | Дата: Петък, 26.04.2013, 11:26:36 | Message # 17 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 250
| Благодаря на всички за коментарите и мненията все пак аз държа да не са гумени а оригиналнитте с които Люда излиза заводско(с надписа върху тях прелюд),защото имам такива от донора ми -много добре изглеждат но са от Люд с дясна дирекция и са обърнати на обратно.Да вярно за зимата е по-добре със гумени за евридейка но първо колата се кара само през почивни дни и все пак идва лято а гумата като се напече от слънцето и тя замирисва И все пак ако някой има нещо в предвид за оригинални стелки да драсне един коментар ще съм му много благодарен П.П Колега дали ще стават според тебе и за 4ген изглеждат ми идентични на снимката а относно цената да задоволителна е стига да стават
Редактирано от donvini - Петък, 26.04.2013, 11:29:36 |
|
| |
NSBOP | Дата: Петък, 26.04.2013, 12:51:50 | Message # 18 |
 МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Взаимнозаменяеми са. Има доста теми из нета за това. Доскоро имаше оригинални стелки за 5-та генерация и много хора с 4-та генерация са си купили. Вече са "discontinued" за съжаление.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 26.04.2013, 19:22:04 | Message # 19 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote (NSBOP) Аз карам три зими (всеки ден) вече и драми досега не съм имал и в най-големия сняг. Е щото нямаш стъргало за обувки на стелките
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Петък, 26.04.2013, 21:24:13 | Message # 20 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Тук пък няма сняг или е много рядко за 1 ден най-много ,дъжд вали често но улиците са супер чисти (Течноста за чистачки я ползвам вече година и още има бая ) и никой не използва нищо друго освен текстилни стелки .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Петък, 26.04.2013, 21:25:17 |
|
| |
donvini | Дата: Сряда, 26.06.2013, 10:19:23 | Message # 21 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 250
| Колеги благодаря за информацията вече се сдобих с нови стелки от stelki.bg и първото ми впечатление е много добро не са като оригиналните но като реплика са много добро изпълнение
|
|
| |