Копче за предни фарове за мъгла+дигитален километраж автомат
|
|
Balkan-Kawai | Дата: Сряда, 17.09.2014, 00:07:04 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 135
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги,
Търся да купя копчето за пускане на предни фарове за мъгла
и евентуално дигитален ЛСД дашборд за километража и оборотомер за автомат EDM:
Дано на някой да му се намират, ПМ или тук
Редактирано от Balkan-Kawai - Сряда, 17.09.2014, 17:31:42 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.09.2014, 02:17:26 | Message # 2 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
| Точно този модел бутон трудно ще намериш,да не кажа невъзможно
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
addissta | Дата: Сряда, 17.09.2014, 08:20:48 | Message # 3 |
Годан (5)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 147
| Quote VIPER-CH ( ) Точно този модел бутон трудно ще намериш,да не кажа невъзможно Правилно ти е казал колегата! Аз ги имам тези копчета, но така си дойде колата от Швейцария преди 7 год. А относно дигиталния километраж специално за автомат - също едва ли ще намериш - доста време търсих и никъде не открих точно такъв! Иначе имам вече дигитален, още не е монтиран, но не е за автомат.
Honda Prelude 2.3 4WS
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 17.09.2014, 13:53:43 | Message # 4 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Точно този модел копче ми го осигури съвсем случайно колега от форума ( за което съм му много благодарен!!) Трябва да знаеш обаче,че това копче е само за USDM версията на Прелюда,преди фейслифта.При EDM,JDM,UKDM моделите,и след фейслифта буксата и копчето са различни, съответно е и на друго място( в централната конзола до ръчната за след фейса). Доколкото знам всички модификации имат пусната инсталация за халогени, необходимо е да се добави само копче,реле и естествено халогените
|
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Сряда, 17.09.2014, 17:25:47 | Message # 5 |
Годан (5)
| Добре,
тва само ме улеснява. Следователно ми трябва по-скоро те тоя бутон, с буксата:
И ще имам изводи за тая букса под конзолата тука, нали така:
Някой, ако има тези неща, моля да офертира Зима иде трябва да оправя предните халогени, че бяха вързани само на бутона заедно със задното реле до сега. Съответно бяха стопили бушона...
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 17.09.2014, 20:46:21 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote Balkan-Kawai ( ) И ще имам изводи за тая букса под конзолата тука, нали така: Колега това е от JDM преди феислифта, бутона от горната снимка се монтира на конзолката до копчетоза отваряне на шибидаха. Къде ще имаш оставена букса зависи от модификацията на твоята кола,предполагам EDM и дали е преди или след фейса.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.09.2014, 21:10:26 | Message # 7 |
BIKER
| Първото фото е с бутон от ляво на волана до това за шибедаха както ти е казал колегата.Второто фоте е от преди фейса и е над ръчната а има и още един вариант(фейса) в дясно от ръчната до бутона за аварийни,аз съм с такъв и буксата е под конзолата,е те тоя мисля;
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Сряда, 17.09.2014, 21:11:37 |
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Сряда, 17.09.2014, 22:37:18 | Message # 8 |
Годан (5)
| Аз съм преди файслифт 1993 ЕДМ със сигурност. Средната ми конзола изглежда точно като тази: С тази разлика, че имам само един бутон с врътката за димера там, а останалите три слота за копчета са свободни и затапени с капачета.
Малката конзолка с трите копчета зад волана отляво е заета цялата, което се надявам да означава, че мястото за копчето за предните халогени е под средната конзола. Моята е едно към едно с тази.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.09.2014, 22:41:27 | Message # 9 |
BIKER
| Значи търсиш първия бутон от последното ми фото ъъъ този е същия;
|
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Сряда, 17.09.2014, 23:34:20 | Message # 10 |
Годан (5)
| Ясно! А тва черното е предполагам релето за предни халогени, което седи долу под волана?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 17.09.2014, 23:36:22 | Message # 11 |
BIKER
| Quote Balkan-Kawai ( ) А тва черното е предполагам релето за предни халогени, което седи долу под волана? Аха Ей моята тема за монтажа,може да ти е полезна в последствие Имам оригинално реле за халогените ако не можеш да намериш по-късно....
Редактирано от VIPER-CH - Сряда, 17.09.2014, 23:46:55 |
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Четвъртък, 18.09.2014, 00:51:45 | Message # 12 |
Годан (5)
| ЕКстра! Ще ми дадеш ли линк към темата ти за монтажа, ако обичаш? Ще прегледам какво релета имам унас, а иначе на твойто колко желтици ще да му сакаш?
|
|
| |
addissta | Дата: Четвъртък, 18.09.2014, 08:51:20 | Message # 13 |
Годан (5)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 147
| Quote Balkan-Kawai ( ) Малката конзолка с трите копчета зад волана отляво е заета цялата И при мен е така!
Quote Balkan-Kawai ( ) което се надявам да означава, че мястото за копчето за предните халогени е под средната конзола. Мойто копче за халогените е най-горе вляво от таблото. (колите ни са абсолютно едни и същи)
Honda Prelude 2.3 4WS
|
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Четвъртък, 18.09.2014, 12:00:56 | Message # 14 |
Годан (5)
| Хм! Значи трябва да разглабям и да търся букса. Има си букса по принтзип така ли? Не само трите кабела завъртяни някъде, когато колата е купувана без тази опция? Някой знае ли как изглежда тази, коятое вътре в колата?
|
|
| |
Balkan-Kawai | Дата: Четвъртък, 18.09.2014, 16:33:15 | Message # 15 |
Годан (5)
| Те тва реле имам аз, даже две: RC-2225 53H Някой знае ли дали тава за халогените отпред или е друго?
|
|
| |