nightfighter | Дата: Четвъртък, 21.06.2012, 23:20:25 | Message # 1 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги,днес сглобявайки колата установих ,че някой от планките които са монтирани по двигателя са свалени и изгубени от някой пишман майстор по родните ни сервизи при предишни ремонти Аман от Българска работа!!!
Търся си следните укрепващи (усилващи) конструкцията планки, предполагам че са еднакви за всички двигатели на Хонда.
1.Усилваща планка между скоростната кутия и блока на двигателя,намира се от предната страна на двигателя (към радиатора) на картета.Опитал съм се да я покажа на снимката в ограденото кръгче.
2.Усилваща планка ,която се намира от задната страна на двигателя и е закрепена на стойката на задния тампон и кожуха на скоростната кутия.
3.Ухо за закачане на двигателя при монтаж или демонтаж намиращо се на задната страна на скоростната кутия.
На последната снимка с номер 2 съм отбелязал планката която търся от т.2 не съм много сигурен дали е точно тя понеже не е начертано много ясно но ориентира къде се намира. Наясно съм че тези планки не са особено важни и нямат почити никакво съществено значение, но искам колата да си ми бъде така ,както я е направил производителя! Моля ако някой има посочените елементи да ми пише на лични или да се обади на 0898743091- Веселин.
Редактирано от nightfighter - Четвъртък, 21.06.2012, 23:21:50 |
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 21.06.2012, 23:41:54 | Message # 2 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
| Може да питаш колегите, които разглобяват коли
プレリュード 夢のカ
|