Предложения към форума/сайта
|
|
iak | Дата: Четвъртък, 17.01.2013, 00:34:36 | Message # 1 |
Шодан (1)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Новобранци
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
| Към колегата еДаниел, дава ми постоянен краш - като ме изхвърля на празен прозорец със мсг = Прекъсната връзка. Пробвах през четирите ПиСи-та. Не е самоот тази вечер проблема, та в крайна сметка се реших да споделя за него. Този проблем при мен го забелязвам при системи на стоиседмицата и въпреки, че й бях фен я оставих преди много време.
Предлагам да се махне снежеца - много бърка във здравето. Ако не се смени системата да смените кожата или да се прибави бяло за контраст. И разбира се минете на нормална и безгрижна работа на пхпбб. Инсталираш и забравяш за администрация по системата. Така е в нашата банда и си свиркаме всички.
Без лоши чувства... Нашата банда(crxbg.com), поздравява вашата банда!
После/следпис: Нямам идея дали си видял личното, но ти пуснах едно примерно 200х60 мисля. Имаш ми дирите за връзка, а и аз гледам през време тук - свирни когато си готов.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 17.01.2013, 01:09:38 | Message # 2 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| За пръв път чувам за подобен проблем. В интерес на истината аз много често правя различни тестове (не пряко свързани с Прелюдите, но пак тук) под различни браузъри и операционни системи (+мобилни дивайси). Нямам идея в момента на какво може да се дължи това... Някой друг получавал ли е такова съобщение?
Снега е дразнещ разбира се но ще го махна утре, че сега не ми се пипа нищо. Иначе работя по подобрен скин, но отнема много време защото си го правя сам по начина, по който аз искам. За минаване на phpbb и дума не може да става по ред причини - особено съм чувствителен на тема миграция на бази данни защото нямам абсолютно никакво време да пиша конвертор, нито да си играя да напасвам нещата, които се различават
Засега нещата се случват бавно (стартирахме 2011) но наистина важното е това, че се събрахме като фенклуб и се видя, че в България има страхотни проекти и страхотни фенове на Прелюдите
Банера го бях позабравил, но ще му вдигна приоритета. Ще гледам уикенда да приключим с това Поздрави на Рекс маниаците
プレリュード 夢のカ
Редактирано от eDaniel - Четвъртък, 17.01.2013, 01:52:39 |
|
| |
bardyzi | Дата: Четвъртък, 17.01.2013, 09:18:59 | Message # 3 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 332
| И аз имам горе споменатия проблем. Явно това е присъщо за Варненския регион.
Животът е кратък. Трябва ни скорост, за да постигнем това, което желаем. С.Хонда
Редактирано от bardyzi - Четвъртък, 17.01.2013, 09:20:11 |
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 17.01.2013, 11:19:12 | Message # 4 |
 МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| От скоро ли го имаш този проблем или винаги го е имало? Може ли да ми направиш един скрийншот следващият път като се появи?
|
|
| |