Предложение за преглеждане на мненията в темите.
|
|
pikaso906 | Дата: Петък, 30.03.2012, 20:55:44 | Message # 1 |
 Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
Статус: Офлайн
| Ако може да се направи като в червения форум да се виждат мненията от последното непрочетено,защото вече става леко неудобно тъй като вече сме повече потребители и мненията се натрупват бързо.В някои по-популярни теми съм прекарвал известно време да изровя последното мнение което съм чел за да продължа да чета нататък.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 30.03.2012, 22:51:12 | Message # 2 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| В десетки форуми съм влизал и по удобен и лесен от мотозоната в който съм член, няма! http://www.motoforum.bg/index.php Най-отдолу ти излизат последните 17-18 публикации Отгоре има опции -непрочетени публикации (от последното ти влизане както е тук с жълтия плик но там си излизат при кликване) -нови отговори на моите публикации(темите в които си писал пак с кликане) -Прегледай последните 10 публикации в този форум. -Статистика на целия форум като брой теми,постове,време на участниците прекарано във форума...
останалото е долу-горе като тук а, и съобщенията тук дразнят с тези цифри и букви които трябва да вкараш като код за да изпратиш ЛС
пп.Иначе,нашия форум за мен е много по-хубав и лесен от червения
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
aλexandro | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:01:21 | Message # 3 |
 Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
| Мотозоната е изграден на базата на SMF, а червения е на базата на Invision Power Board. IPB е платен софтуер, така че няма как да го ползваме ние. SMF лично на мен ми е любимия безплатен форум, но тук се ползва друга платформа - uCoz. Та всичко зависи от това колко е развита платформата - т.е. вградените екстри и такива които са като добавки. Ако някоя екстра я няма, тогава остава някой да я напише. Та ако искате нещо, то нека да е конкретно искане. uCoz е хубаво нещо и можем ползваме всичките му възможности, но няма смисъл да го сравняваме с IPB или SMF.
Редактирано от aλexandro - Петък, 30.03.2012, 23:51:49 |
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:30:40 | Message # 4 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Ще видя какви удобства могат да се направят. Това с captcha кода при изпращане на съобщение е направено за определена група потребители - ФЕНОВЕ. След известно време феновете стават ПРИЯТЕЛИ и там няма вече да има нужда да въвеждат такъв код.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:33:35 | Message # 5 |
 BIKER
| Аз само споделям мнение,нямам идея кви са тия платформи....не ги разбирам тези неща.И такъв го харесвам сайта
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:43:28 | Message # 6 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Вече няма да е необходимо да въвеждаш captcha код.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:54:29 | Message # 7 |
 BIKER
| Благодарско
|
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 30.03.2012, 23:58:32 | Message # 8 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Сайтът не е перфектен, но си е наш С течение на времето подобрявам разни неща при наличието на свободно време.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Mkilla | Дата: Събота, 31.03.2012, 08:39:32 | Message # 9 |
 5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Мен така ме радва много.Само ако имаше начин , да има един добър чат...:)
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 31.03.2012, 22:29:25 | Message # 10 |
 CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Колеги, направих някои неща за ваше улеснение. Вижте страничката ПОМОЩ, която се намира на главното меню на PRELUDEBG.COM.
Надявам се, че ви харесва така
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 05.04.2012, 23:47:07 | Message # 11 |
 BIKER
| А някой може ли да ме светне,как да цитирам нечий пост?Свикнал съм с бутона "цитат" на всеки пост и се копира целия пост в моят нов но тук ми иска да копирам нещо... Не смея да пробвам,че да не цапам темите грозно... Благодаря
Редактирано от VIPER-CH - Четвъртък, 05.04.2012, 23:47:33 |
|
| |
ZAPPA | Дата: Петък, 06.04.2012, 00:09:44 | Message # 12 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Петък, 06.04.2012, 00:11:48 | Message # 13 |
 Кудан (9)
Съобщения: 1073
| Маркираш избрания от теб пасаж които искаш да цитираш и след това натискаш Quote в долния десен ъгъл до Report.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 06.04.2012, 00:13:19 | Message # 14 |
 BIKER
| Quote (ZAPPA) Маркираш целия текст или част от него и после натискаш бутон quote. След това си пишеш мнението. Пробвай, ако сбъркаш, пиши да се изтрие. Я?Май стана Благодарско
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Петък, 06.04.2012, 00:15:10 | Message # 15 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|