Аларма/Централно
|
|
galev_90 | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 13:39:25 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 592
Статус: Офлайн
| Здравейте.От известно време насам, ми е влязла мухата в главата да слагам централно или аларма, понеже ми писна да заключвам и отключвам с ключа.Искам това да става с дистанционно.Какво може да ме посъветвате.Другото което е, искам да може с алармата, или дадено копче като натисна да ми затваря прозорците и шибидаха.Приемам всякакви съвети.Благодаря предварително.
|
|
| |
Garfi | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 13:42:45 | Message # 2 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Намери си проверен сервиз на който да можеш да се довериш и кажи какво искаш. Това не е най-ефтиния вариант но пък най-лесния за изпълнение.
Редактирано от Garfi - Понеделник, 21.01.2013, 13:43:44 |
|
| |
Fares | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 14:16:41 | Message # 3 |
Сандан (3)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 79
| Моята като я купих беше с аларма и имобилайзер. Алармата нещо се беше бъгнала и правеше каквото си иска, а имобилайзера се прецака тъкмо когато я бях заредил с гориво на една бензиностанция и няма палене защото имобилайзера не подава ток към горивната помпа. Неприятна работа. Та имам един познат, който се занимава с аларми и ми ги махна. Сложи ми някаква китайска за 50лв - това само алармата, труда не го плащам. Най-обикновена аларма с едно синьо диодче да мига на прозореца. За да ми се вдигат и прозорците(старата ги вдигаше) трябвало допълнителен модул - и той 50лв. За шибедаха каза, че при някой автомобили било малко по-сложно и май пак някакви допълнителни работи трябва да се слагат, но не е невъзможно. Това за 4 генерация за 5 не знам как стоят нещата.
|
|
| |
NightRider | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 16:13:04 | Message # 4 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| колега давам ти адрес на супер сервиз само за аларми ,100% ще останеш доволен. значи спускаш се по бул.България и на Т.Каблешков завиваш наляво караш около 150 метра и от лявата страна има сервиз . влизаш вътре и питаш. http://www.bulmarket.com/firmi/listing-2739
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 20:38:22 | Message # 5 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Аз имам такова централно със сгъваем ключ и съм доволен от него. За цената да не говорим Алармата ми е отделно нарочно.
http://www.ebay.de/itm....d9e0d46
|
|
| |
galev_90 | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 21:04:57 | Message # 6 |
Хачидан (8)
| Благодаря за интересните предложения.Като дойде заплатата, ще преценя кой вариант да направя Но определено не ми се давам повече от 100 лева.Не знам за тези пари какво може да си взема Трябва ми нещо съвсем обикновенно, колкото да не ръгам ключа всеки път.Надявам се ме разбирате
Редактирано от galev_90 - Понеделник, 21.01.2013, 21:05:41 |
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 23.01.2013, 11:26:03 | Message # 7 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Свястна аларма със скащащ код и вграден мобилайзер в нея + модул за вдигане на стъклата не е проблем да ти намеря за около 100лв, обаче кой ще ти я монтира?Монтажа струва също около 100лв,затова в повечето фирми ти слагат евтина алармичка за 20-30лв и така всичко ти се връзва на около 150лв, за модула още около 50лв за монтажа вземат.
п.с. дали ще монтираш най обикновенната или най добрата аларма монтажа си е еднакъв и цената на труда не се променя!
|
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 23.01.2013, 12:11:43 | Message # 8 |
Хачидан (8)
| Ясно.Значи монтажа е по-големия проблем
|
|