Лупи за вграждане
|
|
addicted | Дата: Събота, 30.11.2013, 20:57:29 | Message # 1 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 346
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги.Не знам при вас как е, но на мен вобще не ми харесват фаровете на прелюда, особенно сега като е мокро направо нищо не виждам.Затова се оглеждах в разни скъпи крушки на осрам, на филипс и така нататък, и ксенон май е най-добрият вариант.Обаче много мразя да ме заслепяват отсрещните коли, и ми се иска и аз да не го причинявам на останалите.Не ми се дават маса пари за афтърмаркет фарове, а и повечето много ми грознеят. Намерих в интернета ето тези лупи за вграждане: http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=2703 пише че монтажа се извършва без рязане, но вероятно разлепянето на фара е задължително.Някой има ли информация дали найстина стават без изрязване за фаровете на четвърта генерация или идват прекалено дълги?И дали според вас това ще е най удачното решение, съчетано с ксенон на 5000к?(аз за друго не се сещам) Информацията от световната мрежа ще ми е много полезна, ако някой знае каде има такава да сподели. Благодаря предварително на всички и се надявам да се получи една полезна тема.
|
|
| |
NightRider | Дата: Събота, 30.11.2013, 22:07:15 | Message # 2 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Питай БатКосъо ,неговите са с лупи . Само ,че според мен това е супер тъпня. Сложи си един свестен ксенон и си реши проблема по лесния начин.
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Събота, 30.11.2013, 22:53:45 | Message # 3 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| И аз ще си купувам сьщите лупи от сьщия сайт. Освен да измериш растоянието от основата до стьклото и после ще видиш размерите на лупите . При всички случаи се разлепва стьклото на фара за да монтираш лупата. От това което сьм чел разбрах че ги слагат за 10-15 минути вьв фурната на 60 градуса и лепилото омеква но трябва бьрзо да действаш . Правилно си се насочил за цвета на ксенонната крушка от 5000 к. Понеже лупите са с две светлини може да си вьржеш и допьлнително кабели които ги нямаш оригинално на крушката за кьси. НА прегледите в Бг вече недават да имаш ксенон без лупи. В червения форум имаше колега който беше слагал на Сивик и беше много доволен. И в нашия форум имаше тема за вграждане на лупи само че на 5-та серия.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
Редактирано от mom4i74 - Събота, 30.11.2013, 22:58:04 |
|
| |
NightRider | Дата: Събота, 30.11.2013, 23:10:54 | Message # 4 |
Aristocrat
| Quote mom4i74 ( ) НА прегледите в Бг вече недават да имаш ксенон без лупи е нали сте по европейци от европейците .Баси и хахавите тапанари ви управляват.
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Събота, 30.11.2013, 23:56:18 | Message # 5 |
Джудан (10)
| Е така е ама и ако ние се изнесеме от Бг , спокойно може да се задраска Бьлгария и да се напише Турция на нейно място. За това тьрпиме .
Редактирано от mom4i74 - Събота, 30.11.2013, 23:56:57 |
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 01.12.2013, 00:02:05 | Message # 6 |
Aristocrat
| То идеята е не вие да се изнасяте, а управляващите в поседните десетилетия Момчи . Само че да се изнасят без откраднатото
|
|
| |
galev_90 | Дата: Неделя, 01.12.2013, 01:18:40 | Message # 7 |
Хачидан (8)
Съобщения: 592
| Моето мнение, е че един ксенон ще оправи работите.Прелюда е достатъчно нисък, та да заслепяваш хората.Мен едно 70-80% от колите ме заслепяват, та на мен ли ще ми пука дали ще заслепя някого.Плюс това фара не е с ресните(рефлекторни мисля че се водят), та да разсейва максимално светлината.Аз съм с ксенон, и съм си много доволен
|
|
| |
addicted | Дата: Неделя, 01.12.2013, 16:07:56 | Message # 8 |
Нанадан (7)
Съобщения: 346
| То ясно че един ксенон ще е най-лесно. Ама искам да си е законно всичко. Затова ме интересува дали стават без рязане, дали винтовете за реглаж си остават действаки и дали мащинките за вдигане и сваляне на светлините ще си работят корекно. Такаче тези който имат лупи да казват как стоят нещата, да не се крият.
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 01.12.2013, 17:16:34 | Message # 9 |
Джудан (10)
| И без да сьм слагал още лупи то се вижда че самите модули се монтират за рефлекторите и всички реглажи които ги е имало преди си остават без никаква промяна. В описанието за монтаж пише че единствено рефлектори които са с крушки H1 само при тях се налага разширяване на отвора за да се монрира модула. При тебе както си с крушка H4 няма да се наложи да се разпилва или преправя нищо.
http://www.honda-bulgaria.com/forum/topic3738.html
http://preludebg.com/forum/12-946-1
Редактирано от mom4i74 - Неделя, 01.12.2013, 17:49:54 |
|
| |