addicted | Дата: Неделя, 23.03.2014, 21:03:37 | Message # 1 |
 Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 346
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги, знам че темата е разисквана много пъти но да изложа фактите.Светнаха ми и двете лампи за спирачките, тази за ръчната и спирачната течност и тази за изгоряла светлина.Проблема го имам от няолко месеца и немога да го отстраня, в началото светваха за десетина секунди(дори след като първоначално са изаснали), и след това плавно изгасваха(плавно все едно имат димер). Колата си спира нормално. Спирачна течност има на максимум. Поплавака се движи плавно и като го меря с мултицета работи нормално. Стоповете светят и двата, и не съм ги пипал вобще за да смятам че съм предизвикал проблема. Феродо има. Когато дръпна ръчната интензитета на светене на нейната си лампа леко се променя което ме кара да мисля че бутона и е здрав и работи.
Остана ми само да проверя датчиците който са във стоповете но не ми става много ясно как се прави от сервизното описание, някой ако го е правил, или има предложения за тест да казва. Гледам че бушона в двигателният отсек е един за стопове и за клаксон, а колата няма клаксон откакто я купих(мисля че е релето но не съм го проверявал), възможно ли е проблема да е общ?Ако е релето на клаксона, може ли да дава някаква утечка заради която да светят тези лампи?
Пак да кажа че в началото брейк лампа светваше докато не натисна спирачката, после си изгасваше нормално, като по късно започна заедно с другата лампа да не гасне веднага ами 10-15 секунди след като потегля гаснеха "димвайки" се, сега вече не гаснат.
Давайте идей че много ме дразнят тия двете червени ламБи.
|
|
| |