• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Проблем с парното
rubaraДата: Петък, 02.05.2014, 19:35:41 | Message # 16
Йондан (4)

Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 81
Статус: Офлайн
Там е работата, че тепърва навлизам в тая сфера и .... не знам какво точно да търся като цяло

mom4i74Дата: Петък, 02.05.2014, 19:57:37 | Message # 17
Джудан (10)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
Колега, откачи буксата на мод мотора (той управлява от кьде да духа).  След това измери дали идва напрежение до буксата на мод мотора.
BLK/YEL  трябва да има + като си на контакт. тока му идва от контакния ключ и бушон N9 15А

LT GRN/RED трябва да има маса ( ако няма маса свали буксата от пулта за управление и премери дали идва маса на клема 13 (кабела е BLK)

Ако ти идват тия захранвания  до буксата на MOD мотора почвай да прогонваш осналите кабели от тая букса на мод мотора като щракаш копчетата за посоките а на останалите кабели трябва да идва маса в зависимост кое копче си натиснал.

BRN/WHT  трябва да има маса като е натиснато да духа на стьклото

BLU  трябва да има маса като е натиснато копчето за стьклото/краката

BLU/RED трябва да има маса като е натиснато да духа в краката

YEL/GRN трябва да има маса като е натиснато да духа лице   и крака

LT GRN/WHT трябва да има маса като е натиснато копчето  да духа на лице

Ако основните захранвания плюс и маса са наред  и ако идват и управляващите маси значи проблема е в самия мод мотор или механично е заяла механиката в кутията на парното.

Пиши като направиш замерванията които сьм ти описал да мислиме нататьк какво ще тьрсиме но ако неидват от управляващите маси при положение че основната маса е ок значи е за смяна самия пулт за управление.
Ако нещо не ти е ясно или не си ме разбрал пиши за да го изясним.

()

()

()
Приложени файлове: 5503916.jpg (142.1 Kb) · 2472866.jpg (121.4 Kb) · 8632848.jpg (135.0 Kb)

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

Редактирано от mom4i74 - Петък, 02.05.2014, 20:17:00

rubaraДата: Събота, 03.05.2014, 17:13:49 | Message # 18
Йондан (4)

Сега слизам в хондилака и да видим дали ще се оправя със замерванията

rubaraДата: Събота, 03.05.2014, 18:08:28 | Message # 19
Йондан (4)

Ok, s izmervaneto ne mojah da se se spravq mai, no dadoh na kontakt, legnah pod tabloto i reshih da razcukam kopchetata za patnoto, zabelqzah che mehanikata se dviji no mi se struva mnogo leko, v smisul sekunda 2 i vse edno ne otvarq klapite do krai ili neshto takova

rubaraДата: Събота, 03.05.2014, 18:20:13 | Message # 20
Йондан (4)

Mda, neshto ne e nared s mehanikata na klapite, kato cukna butona da vee na stakloto vse edno shte go otvee, kato cukna drug buton vuzduha kum stakloto namalq znachitelno che da se useti, no pak go ima qvno ne zatvarq napupno klapata, ako moje snimka, koe kak e , za da moga da razbera kude e problema

mom4i74Дата: Събота, 03.05.2014, 21:36:35 | Message # 21
Джудан (10)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
Значи мод мотора работи до колкото разбирам и реагира на командите от копчетата. Няма чертежи по които може да разбереш нещо. Явно ще трябва да сваляш табло и парно за да го разглобиш и да видиш какьв е проблема. А ти как мести на рька лоста на мод мотора за да разбереш че мьрда леко? Разкачи и свали това моторче и пробвай на рькь да местиш рамото на щангата .

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

rubaraДата: Събота, 03.05.2014, 22:34:02 | Message # 22
Йондан (4)

Колата претърпя ПТП (заедно с мен :Д) и от удара едни чопчета са излезнали от каналите си. Това е проблема, понагласих ги малко днес, сега се движи много по - добре и вече имам въздух до центъра! Сигурно утре ще слезнем с баща ми и ще ги нагласим с точност както трябва, проблема е че трябва да заемам пози като индийски йога инструктор

rubaraДата: Неделя, 04.05.2014, 15:18:50 | Message # 23
Йондан (4)

E dobre de za da stigna do tiq klapi trqbva da svalq cqloto tablo li ? Nqma li drug nachin? Napravo se izkrivih tezi 2 dni da zalqgam pod pedalite i nakraq se okaza che e nevuzmojno da se razvie ot tam...

rubaraДата: Неделя, 04.05.2014, 17:48:37 | Message # 24
Йондан (4)

Готово проблема е оправен, оказа се блокирала клапа...

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda