Помощ за парт номера на резервни части за 4 ген. F20A4
|
|
Agilent | Дата: Вторник, 22.04.2014, 16:20:22 | Message # 1 |
Нидан (2)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 32
Статус: Офлайн
| Здравейте , малко помощ за парт номера за BB3 , F20A4 , предстои ми смяна на предни горни шарнири , задна биалетка и обслужване на двигателя (ремъци , ролки и водна помпа имам вече ) но ми казаха че е добре да сменя гарнитурата за капака на клапаните и семерингите на валовете . На japancars.ru има диаграми, но не можах да се ориентирам за конкретните детайли , още повече че попаднах тук в форума на тема за шарнирите където се коментираше че не били съвпадали . Оригиналните парт номера ми трябват тъй като точно за тези резервни части съм решил че е желателно частите да са оригинални . Благодаря предварително на колегите за помоща
Редактирано от Agilent - Вторник, 22.04.2014, 17:03:24 |
|
| |
Garfi | Дата: Вторник, 22.04.2014, 16:54:37 | Message # 2 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
| Оригиналните части идват от САЩ, където няма Ф20А4, от тук натам следва да търсиш съвместими части с някой двигател предлаган в щатите. Сигурен ли си, че са ти казали, че за смяна ти е гарнитурата на главата, а не гарнитурата за капака на клапаните? За части по купето и окачването не мисля, че ще имаш проблеми. Горните шарнири оригинално с носача, но мисля, че имаше някакъв парт номер и само за шарнира. Нека колегите кажат за последното.
|
|
| |
Agilent | Дата: Вторник, 22.04.2014, 17:08:21 | Message # 3 |
Нидан (2)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 32
| Да колега от САЩ ще са частите , за гарнитурата си прав , гарнитурата за капака на клапаните е , а за шарнирите най ми е трудно именно поради факта че ми се иска да ги сменя без да сменям носача , така че всяка помощ е добре дошла от колеги с опит
|
|
| |