Не ми свети таблото (километража)
|
|
rubara | Дата: Неделя, 06.07.2014, 21:08:49 | Message # 1 |
Йондан (4)
Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 81
Статус: Офлайн
| Знам че по принцип през деня не свети много силно, но сега забелязах, че и в късните часове (примерно сега е 9) изобщо не се забелязва. Въртя копчето за светлината ама никакво ефектче (даже и не намалява осветлението на лампите / датчиците). Вадих буксата, огледах няма скъсани кабели, не вярвам да са ми изгорели всички лампи на километража, някакви идеи от къде минават кабелите от това копче (до ръчната) за да ги проследя и да видя дали няма някои прекъснат.
|
|
| |
rebo_civic | Дата: Понеделник, 07.07.2014, 19:09:34 | Message # 2 |
Сандан (3)
Град/Държава: Montana/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 59
| Провери дали ти светят габаритите и ако не светят,провери бушониерата под капака! На мен не ми светеше тъблото и габаритите,даваше ми накъсо и след като разглобих бушониерата и я сглобих проблема се оправи без да открия как и какво точно беше станало!!! Да не те хвърлям в някви глухи улици, но ако нямаш габарити пробвай,незнам кво общо имат с тъблото. Дано да помогна!!!
|
|
| |
rubara | Дата: Вторник, 08.07.2014, 07:15:22 | Message # 3 |
Йондан (4)
Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 81
| Мерси!!! Габарити имах, но километража не светеше и наистина... вдигам капака отварям кутийката с бушоните и какво да видя... 20 амперовия бушон изгорял... смених го и можех да захраня соларни панели от осветлението на километража.. Темата е за ключ. Благодаря!
|
|
| |